Σούτος

Στη Λεωφόρο κόβει ταρίφα

Τέσσερα στον Απόλλωνα, πέντε στο Βόλο, τέσσερα στον Ιωνικό, δεκατρία γκολ σε τρία ματς δεν τα λες και λίγα, γράφει ο Χρήστος Σούτος.

16.10.2021 | 22:52

Το τρίτο εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού ήταν εν πολλοίς συνέχεια των προηγουμένων. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για ένα ακόμα βράδυ στη Λεωφόρο ενθουσίασε με την απόδοσή της και με την ευρεία νίκη που πέτυχε. Τρία ματς με δεκατρία γκολ υπέρ και δύο κατά, αποτελούν μία καλή αρχή για το μέλλον. Ζητούμενο η βελτίωση και μακριά από το Απόστολος Νικολαΐδης.

Καρλίτος, ο εξολοθρευτής

Για τον Ισπανό φορ τα έχουμε πει από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στον Παναθηναϊκό. Οι συγκυρίες που τον έφεραν στα μέρη μας ιδανικές για τον Παναθηναϊκό, επιβεβαιώνουν φέτος το σημαντικό της απόκτησής του.

Ο Καρλίτος έχει πετύχει τα επτά από τα δεκατρία γκολ του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, “χαρίζοντας” μάλιστα ακόμα δύο σε συμπαίκτες του. Έδωσε τις εκτελέσεις των πέναλτι σε Βιτάλ και Παλάσιος για να ανοίξουν κι αυτοί λογαριασμό, δείχνοντας το πνεύμα ομαδικότητας που τον διακατέχει. Με τέτοιον Καρλίτος το τριφύλλι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Αλεξανδρόπουλος για μεγάλα πράγματα

Τον Καρλίτος τον ξέραμε. Τον Αλεξανδρόπουλο τον γνωρίσαμε, φέτος τον απολαμβάνουμε και είμαστε σίγουροι ότι αποτελεί το νέο μεγάλο αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σύγχρονο χαφ, ανάμεσα στη θέση έξι και οκτώ, είναι ικανός να αφήσει εποχή στον Παναθηναϊκό αρκεί να προσεχθεί και να μείνει προσγειωμένος.

Αλήθεια είναι ότι μοιάζει πιο σοβαρός από άλλα παιδιά της ηλικίας του, που βιάστηκαν χωρίς ουσιαστικά να έχουν δείξει τίποτα στο τριφύλλι, να ανοίξουν γρήγορα τα φτερά τους για άλλες πολιτείες.

Ο νεαρός μέσος έχει τα προσόντα για διεθνή καριέρα και γνωρίζει ότι η αναγνώριση του ταλέντου του σε ευρωπαϊκό επίπεδο περνάει πρώτα από την καθιέρωσή του στην ομάδα του και στην Εθνική.

Στοίχημα τα εκτός έδρας ματς

Καλή η Λεωφόρος, αλλά από μόνη της δεν φτάνει. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει τα πατήματά του και μακριά από την έδρα του, αν θέλει να πετύχει τους στόχους του, δηλαδή την έξοδο στην Ευρώπη, μέσω του Πρωταθλήματος.

Η εικόνα του Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ πρέπει να σταματήσει, γιατί αλλιώς ό,τι χτίζει στη Λεωφόρο θα το γκρεμίζει μακριά από αυτήν. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πιστώνεται την εξαιρετική εικόνα εντός έδρας, την επιθετική μεταμόρφωση των πρασίνων και την αναγέννηση πολλών παικτών από το περσινό ρόστερ.

Μένει να γυρίσει το φύλλο και μακριά από την Αθήνα για να κάνει ευκολότερη τη ζωή τη δική του και της ομάδας του στη συνέχεια.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή