Super League 1

Στάβρεφ στην Τούμπα, Τόβερ στη Λεωφόρο

Δείτε όλους τους διαιτητές των αναμετρήσεων των playoffs και των playouts.

16.04.2021 | 11:21

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές των παιχνιδιών των playouts και των playoffs της Super League. Στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού ορίστηκε ο Αλεκσάνταρ Στάβρεφ, ενώ στο ντέρμπι της Ευρώπης μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη ορίστηκε ο Κρίτο Τόβερ.

Στο παιχνίδι του τριφυλλιού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ορίστηκαν εκτός από τον Κρίτο Τόβερ οι βοηθοί Σίλβερ Κόιβ και Στεν Κλάασεν. Τέταρτος θα είναι ο Κουμπράκης, ενώ στο VAR ο Πορτογάλος Βάσκο Σάντος με τον Φωτόπουλο. Στην Τούμπα την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Στάβρεφ με βοηθούς τους Ντέγιαν Κονστνατίνοφ και Γκότσε Πετρέσκι. Τεταρτος θα είναι ο Διαμαντόπουλος και στο VAR οι Γερόεν Μάνσοτ (Ολλανδία) και Μπουξμπάουμ.

Στο τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης ορίστηκε ο Ευαγγέλου, με VAR τον Παπαδόπουλο. Το ΟΦΗ-Ατρόμητος θα σφυρίξει ο Φωτιάς (VAR ο Σιδηρόπουλος), στο Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης ο Σκουλάς (VAR ο Τζήλος), στο Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα ο Κουτσιαύτης (VAR ο Τζοβάρας) και στο Λαμία-Άρης ο Διαμαντόπουλος (VAR ο Γκορτσίλας).

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή