La Liga

Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 1-6: Τρομακτικοί οι «μπλαουγκράνα» στα γενέθλια του Κούμαν [vid]

Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα: Μπλαουγκράνα «τρομοκράτες» διέσυραν τους Βάσκους στο Σαν Σεμπαστιάν.

22.03.2021 | 00:05

Ο Γκριεζμάν γιόρτασε τα 30ά του γενέθλια με γκολ στο 37′ και από εκεί και μετά οι Καταλανοί πάτησαν το πόδι στο γκάζι. Από μαγική μπαλιά του Μέσι, ο Ντεστ έκανε το 0-2 στο 43′, ενώ η Μπαρτσελόνα ήταν σαρωτική στην επανάληψη. Ο Αμερικανός βρήκε και δεύτερο γκολ στο 53′ που ακολουθήθηκε από ένα ακόμα έργο τέχνης του Μέσι για το 0-4  στο 56′. Το VAR ακύρωσε το γκολ του Ντεμπελέ στο 67′ , όμως ο Γάλλος πήρε την εκδίκησή του και έκανε το 0-5 τέσσερα λεπτά αργότερα.  Μπαρενετσέα πέτυχε το γκολ της τιμής για την ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν στο 77′, όμως ο τελευταίος λόγος ανήκε πάλι στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έκανε το τελικό 1-6 στο 89′ φτάνοντας τα 23 τέρματα στη φετινή La Liga.

Με τη νίκη αυτή η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 62 βαθμούς και είναι δεύτερη, στο -4 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο. Η Σοσιεδάδ έμεινε στους 45 βαθμούς και την πέμπτη θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σοσιεδάδ (Αλγουαθίλ): Ρεμίρο, Γκοροσαμπέλ (61′ Μπαρενετσέα), Θουμπελδία (83′ Σανιάν), Λε Νορμάντ, Μερκελάν, Γκεβάρα, Θουμπιμέντι (72′ Φερνάντεθ), Μερίνο, Πόρτου (61′ Γιανουζάι), Ίσακ (83′ Μπαουτίστα), Ογιαρθάμπαλ

Μπαρτσελόνα (Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Ντεστ (84′ Τρινκάο), Μινγκέθα, Λενγκλέ, Άλμπα, Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς (67′ Αραούχο), Πέδρι (67′ Μορίμπα), Ντεμπελέ, Μέσι, Γκριεζμάν (85′ Πουτζ)

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή