Premier League

Σον-ει και καλά έπρεπε να προκριθεί η Τότεναμ στην επανάληψη

Με τον Σον να κάνει ντοπιέτα η Τότεναμ καθάρισε στην επανάληψη την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Αγγλίας επικρατώντας με 3-0 της Πρέστον στο «Ντιπντέιλ».

28.01.2023 | 22:09

Έχοντας σε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σον που πέτυχε δυο γκολ η Τότεναμ σοβαρεύτηκε στην επανάληψη και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας συντρίβοντας την Πρέστον με 3-0 στο «Ντιπντέιλ».

Στο 7ο μόλις λεπτό η σοουτάρα του Κουλουσέβσκι σταμάτησε στον Λέντσον ενώ στο 25’ ο Γούντμαν έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Σον. Έπειτα από ένα στείρο πρώτο μέρος, στο 50′ ο Σον με μακρινό σουτ έλυσε τον γόρδιο δεσμό και έκανε το 0-1 για τα «σπιρούνια». Στο 65’ ο Γούντμαν έβγαλε δύσκολα την κεφαλιά του Πέρισιτς , ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σον με νέο σουτ έκανε το 0-2 και σφράγισε την πρόκριση για την ομάδα του Κόντε. Και στο 87′ ο Κουλουσέφσκι σέντραρε από τα δεξιά και ο Ντανζούμα από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-3.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή