Σωκράτης Παπασταθόπουλος: «Παίξαμε καλά, μας κόστισε το πρώτο παιχνίδι» [vid] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Europa League | Σωκράτης Παπασταθόπουλος: «Παίξαμε καλά, μας κόστισε το πρώτο παιχνίδι» [vid]

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Πρέπει να χτίσουν πάνω σ’ αυτή τη νίκη παρά την πίκρα του αποκλεισμού δήλωσε ο αμυντικός του Ολυμπιακού.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα (0-1) με την τέως ομάδα του, Άρσεναλ, τονίζοντας πως ο αποκλεισμός αφήνει πικρή γεύση, όμως πως πρέπει να χτίσουν σε αυτή τι νίκη.Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote:

Για το τι γεύση αφήνει ο αποκλεισμός:

Μας αφήνει μία γεύση η οποία είναι πικρή για τον αποκλεισμό, αλλά κάναμε μία καλή εμφάνιση και σε αυτή πρέπει να μείνουμε και να χτίσουμε για να ονειρευόμαστε στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει νικήσει τρεις φορές στο γήπεδο της την Άρσεναλ και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε χτίζοντας πάνω σε αυτό.

Για το τι έφταιξε για τον αποκλεισμό:

Πιστεύω ότι σε εμάς κόστισε το πρώτο παιχνίδι γιατί εκεί θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα και να μη δεχτούμε όσα γκολ δεχτήκαμε. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω. Συνολικά κάναμε πολύ καλά παιχνίδια και χτίζουμε πάνω σε αυτά.

Για το σύστημα με τους τρεις στόπερ:

Εγώ είδα ότι παίξαμε καλά αν και δεν το έχουμε δουλέψει πολύ το σύστημα. Μας το ζήτησε ο προπονητής και όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Αυτό μας δίνει μία οντότητα γιατί είναι σημαντικό να προσαρμόζεσαι σε κάθε σύστημα και σε αυτό που ζητάει ο προπονητής.

Για τη σχέση του με τους πρώην συμπαίκτες του:

Απ’ ότι είδατε υπάρχει σεβασμός και φιλία μεταξύ μας. Όταν είσαι σε μία ομάδα τρία χρόνια σίγουρα έχει αναπτυχθεί μία σχέση. Στο γήπεδο και εγώ και εκείνοι απέδειξαν ότι θέλαμε τη νίκη και η φιλία παραμένει στην άκρη.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Παπασταθόπουλου:

PLANET SPORTS