Champions League

«Σκόρπισε» την Σαχτάρ η Γκλάντμπαχ

Σε μία παράσταση για έναν ρόλο, η Γκλάντμπαχ πέρασε με το επιβλητικό 6-0 από την έδρα της Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τους Ουκρανούς να μένουν μακριά από το καλό τους πρόσωπο.

03.11.2020 | 21:48

Σε μία παράσταση για έναν ρόλο, η Γκλάντμπαχ πέρασε με το επιβλητικό 6-0 από την έδρα της Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τους Ουκρανούς να μένουν μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Σε πραγματικό εφιάλτη εξελίχθηκε ο αγώνας απέναντι στην Γκλάντμπαχ για την Σαχτάρ, η οποία βρέθηκε να χάνει με 4-0 (!) από το ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8’ ο Αλεσάν Πλέα, ενώ στο 17’ ο Βαλερί Μποντάρ με αυτογκόλ διπλασίασε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Στο 26’ ήταν ο Πλέα που με το δεύτερο προσωπικό το γκολ έκανε το 3-0 για τους Γερμανούς, με τον Μπενεσμπαϊνι να κάνει το 4-0 στο 44’ και τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με ένα τεράστιο προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κάστρο με 3 αλλαγές να φρεσκάρει την εικόνα της ομάδας του, χωρίς ωστόσο να μπορεί να περάσει από την αμυντική γραμμή των Γερμανών. Αντίθετα η Γκλάντμπαχ συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς, με τον Λαρς Στιντλ να είναι αυτός που έκανε στο 65’ το 5-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Πλέα στο 79’, πετυχαίνοντας ένα χατ- τρικ.

Με αυτή τη νίκη η Γκλάντμπαχ ανεβαίνει με 5 βαθμούς στην κορυφή του ομίλου, ενώ η Σαχτάρ η οποία άφησε πίσω τις καλές εμφανίσεις με Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ, υποχωρεί στην δεύτερη θέση με 4 βαθμούς και περιμένει τους αγώνες των Ίντερ και Ρεάλ.

 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Λουίς Κάστρο): Τρούμπιν, Κοτσολάβα, Ντοντό, Μπόνταρ, Κορνιένκο, Μάρλος (Κοβαλένκο 46’), Τάισον (Ζούνιορ Μοράες 46’), Σόλομον, Μαϊκόν (Στεπανένκο 69’), Μάρκος Αντόνιο (Άλαν 46’), Τετέ

Γκλάντμπαχ (Μάρκο Ρόζε): Ζόμερ, Γκίντερ, Ελέντι (Γιάντσκε 82’), Λάινερ (Λανγκ 82’), Μπενσεμπαϊνί, Στιντλ (Βολφ 69’), Κράμερ, Χόφμαν (Λαζάρο 75’), Νόιχαουζ, Πλεά (Τραορέ 82’), Τιράμ.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή