Διεθνή

Σκάει πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ για Μπουχαλάκη

Η Λανς φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

16.07.2021 | 18:23

Ρεπορτάζ από τη Γαλλία αναφέρουν πως η Λανς, θα κινηθεί για την απόκτηση μέσου, με το όνομα του Ανδρέα Μπουχαλάκη να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική της λίστας.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Λανς ετοιμάζεται να καταθέσει στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ, προκειμένου να κάνει δικό της τον 28χρονο χαφ.

Βέβαια, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 5 γκολ και 6 ασίστ σε 3.189 λεπτά.

«Μετά την πώληση του Λοΐκ Μπαντέ στην Ρεν η Λανς θα κινηθεί για την απόκτηση μέσου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο της βρίσκεται ο Ελληνας διεθνής μέσος, Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο 28χρονος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και είναι βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της Ελλάδας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Λανς θα καταθέσει σύντομα πρόταση στον ελληνικό σύλλογο ύψους 6 εκατ. ευρώ για τον Μπουχαλάκη, ο οποίος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την ομάδα του Πειραιά», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή