Premier League

Σισέ Λίβερπουλ: «Ολυμπιακός… Στίβεν Τζέραρντ»

Σισέ Λίβερπουλ: Ο πρώην παίκτης αναφέρθηκε στο γκολ του τότε αρχηγού των Κόκκινων, κόντρα στους Ερυθρόλευκους.

08.02.2021 | 17:43

Στο παρελθόν η Λίβερπουλ έχει καταφέρει να πάρει μια σπουδαία πρόκριση για το Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό χάρης στο καταπληκτικό φάουλ του τότε και επί χρόνια αρχηγού της ομάδας, Στίβεν Τζέραρντ. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού,  Τζιμπρίλ Σισέ ήταν στο ρόστερ των Κόκκινων εκείνη τη χρονιά που η Λίβερπουλ κατέκτησε το πέμπτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας απέναντι στην Μίλαν στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Ο Γάλλος πρώην φορ μίλησε στην  εφημερίδα «Daily Mail» για εκείνο το τέρμα του εμβληματικού αρχηγού της Αγγλικής ομάδας αναφέροντας:  «Α, Ολυμπιακός… Stevie G. Βλέποντας τον αγώνα στο σπίτι ήταν σαν να έλεγα δεν θα έχω την ευκαιρία να παίξω ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος. Ήμουν πολύ λυπημένος, μέχρι που ο Στίβι μου έδωσε ελπίδα. Και μετά, γιατί όχι; Γιατί να μην επιστρέψω από τραυματισμό, γιατί να μην παίξω ξανά; Και, ξέρεις, συνέβη».

«Δεν ήμασταν ούτε καν η καλύτερη ομάδα στον όμιλο, η Μονακό ήταν καλή εκείνη την εποχή» παραδέχεται ο πρώην παίκτης, αποκαλύπτοντας ότι, εν όψει του τελικού με την ιταλική ομάδα, «οι παίκτες μεταξύ μας γελούσαμε. Λέγαμε ‘γαμ… τα, έχουν αυτόν, αυτόν, αυτόν…».

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή