Champions League

Σιμεόνε Ατλέτικο: «Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή, αυτή είναι η πραγματικότητα»

Σιμεόνε Ατλέτικο: Ο Αργεντινός προπονητής σε δηλώσεις του στάθηκε στον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Λονδίνου.

24.02.2021 | 13:26

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ηττήθηκε χθες(23/2) από την Τσέλσι  για την φάση των «16» του Champions League και ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Nτιέγο Σιμεόνε σε δηλώσεις παραδέχτηκε πως οι παίκτες του μετά από αυτό το αποτέλεσμα είναι σε πολύ δύσκολη θέση.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, με πολύ λίγες ευκαιρίες για γκολ. Εκμεταλλεύτηκαν αυτή τη μία ευκαιρία που είχαν για να πετύχουν ένα σπουδαίο γκολ. Κάναμε μια εξαιρετική αμυντική δουλειά, αλλά δεν ήμασταν ακριβείς. Είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο ήταν μοιρασμένο. Οι τερματοφύλακες δεν κινδύνεψαν. Η ρεβάνς θα είναι περίπλοκη, όπως όλα τα παιχνίδια στο Champions League. Πρέπει να βρούμε ηρεμία για να διαχειριστούμε αυτήν τη στιγμή».

Στην συνέχεια ο Αργεντινός πρόσθεσε:

«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή, αυτή είναι η πραγματικότητα. Περισσότερο με βάση τα αποτελέσματα, παρά με ό,τι συνέβη στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να διατηρούμε τα θετικά πράγματα και να βελτιώσουμε αυτό που συμβαίνει. Μερικοί παίκτες αναρρώνουν από COVID, θα έχουμε περισσότερες λύσεις. Κάναμε μια υπέροχη ομαδική εργασία. Εμπιστεύομαι την ομάδα μου.  Aν τον Σεπτέμβριο και μου έλεγαν ότι θα ήμασταν πρώτοι στο πρωτάθλημα και θα χάναμε 0-1 στο πρώτο παιχνίδι στη φάση των 16, θα υπέγραφα. Απομένουν τρεις εβδομάδες για να σκεφτούμε τον επαναληπτικό και να αξιολογήσουμε τι πρέπει να  κάνουμε καλύτερα για να προκριθούμε».

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή