Serie A

Σίφουνας η Αταλάντα στα προημιτελικά

Εντυπωσιακή η Αταλάντα συνέτριψε την Σπέτσια με 5-2 στο «Γκεβίς Στάντιουμ» και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Κόπα Ιτάλια.

19.01.2023 | 18:06

Μια Αταλάντα παίζοντας κατά μεγάλα διαστήματα καταπληκτικό ποδόσφαιρο συνέτριψε την Σπέτσια με 5-2 στο «Γκεβίς Στάντιουμ» και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Κόπα Ιτάλια. Eκεί όπου θα αντιμετωπίσει στο «Τζουζέπε Μεάτσα» στις 31 Ιανουαρίου.

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε στο 10′ με τον Λούκμαν να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά για τους «μπεργκαμάσκι» κάνοντας το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα Λούκμαν και Ζαπάτα έπαιξαν το 1-2 και ο πρώτος με πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 14′ οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο ματς όταν ο Έκνταλ απέφυγε τον Έντερσον και πλάσαρε τον Μούσο για να μειώσει σε 2-1. Στο 26’συνδυάστηκαν άψογα Μέλε, Ζαπάτα και Χάτερμπουρ και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 3-1, ενώ 34’ ο δεύτερος σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Τα γκολ στο πρώτο μέρος συνεχίστηκαν και στο 38′ ο Κοβαλένκο πάσαρε στον Βέρντε που από το ύψος του πέναλτι μείωσε σε 3-2. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Αταλάντα είχε δοκάρι με τον Ζαπάτα.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 72′ με τον Μουριέλ να πασάρει κάθετα στον Χέιλουντ που με μακρινό σουτ έκανε το 4-2. Στο 83’ μετά από κόρνερ  του Λούκμαν ο Μουριέλ πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε μόλις έξω και στο 90′ ο Αμπαντού με αυτογκόλ έγραψε το τελικό 5-2.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή