Σερέλης Λαύριο: «Είμαι ικανοποιημένος, καλύτεροι στο Game 4» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Basket League | Σερέλης Λαύριο: «Είμαι ικανοποιημένος, καλύτεροι στο Game 4»

Ο Χρήστος Σερέλης παρά την βαριά ήττα του Λαυρίου στον τρίτο τελικό από τον Παναθηναϊκό, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και υποσχέθηκε καλύτερη εμφάνιση στο επόμενο παιχνίδι.

Το Λαύριο λύγισε στο τέταρτο δεκάλεπτο του τρίτου τελικού με τον Παναθηναϊκό γνωρίζοντας βαριά ήττα και ο Χρήστος Σερέλης τόνισε ότι συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πολύ καλή μέρα των Μπρέι και Μπέντιλ, κάτι στο οποίο δεν είχε απάντηση η ομάδα του και έδωσε υπόσχεση για καλύτερη εμφάνιση στο επόμενο παιχνίδι.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είναι πολύ κοντά το σημερινό σκορ με εκείνο του πρώτου αγώνα. Η εικόνα μας ήταν καλύτερη. Η πίεση που προσπαθούμε να βάλουμε μπερδεύει τον Παναθηναϊκό κάποιες φορές. Είχαμε την ατυχία να βάλει τα τρίποντα ο Μπρέι, δεν είχαμε απάντηση στην επιθετικότητα του Μπέντιλ μέσα στη ρακέτα. Προσπαθήσαμε, είμαι ικανοποιημένος, αλλά χρειάζεται πολύ παραπάνω για να πάρεις ή να προσπαθήσεις για το διπλό. Ακολουθεί ένα ακόμα πολύ δυνατό παιχνίδι στην έδρα μας και πιστεύω πως πάλι θα δείξουμε ένα καλό πρόσωπο».

PLANET SPORTS