Σεμέδο - Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της 17χρονης | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Culture - Λίλα Παπαπάσχου - Χρήστος Σούτος

overfm.gr | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Σεμέδο – Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της 17χρονης

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε ότι θα υπερασπιστεί την 17χρονη κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό της από τον Σεμέδο και τον 40χρονο μάνατζερ.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας , όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr. δήλωσε, «Η μητέρα και το θύμα του καταγγελθέντος βιασμού, μου ανέθεσαν να υπερασπισθώ της κατηγορίας εις βάρος των δύο κατηγορουμένων. Οι κατηγορούμενοι είναι ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σεμέδο και ένας επιχειρηματίας της Γλυφάδας.Συγχρόνως, μου έδωσαν την εντολή να στραφώ με όποια διαδικασία,εναντίον οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου. Επομένως, όποιος δημοσιοποιήσει φωτογραφίες του θύματος ή προβεί σε δυσφημιστικά σχόλια για την προσωπικότητά του, θα υποστεί και τις ανάλογες συνέπειες.

Τόσο εγώ προσωπικά, όσο η μητέρα και το θύμα των δύο κατηγορουμένων, σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητας των δύο κατηγορουμένων. Στα πλαίσια της νομιμότητος θα συνεργαστούμε στον απόλυτο βαθμό με την 21η Τακτική Ανακρίτρια Αθηνών κα Ζαΐρα. Συνεργασία θα έχουμε και με τον κο Εισαγγελέα. Θα γνωμοδοτήσει, ώστε να αποδειχθεί η ουσιαστική και η νομική βασιμότητα της κατηγορίας.

Τέλος ο Κούγιας τόνισε: «Ούτε εγώ προσωπικά, ούτε το θύμα, ούτε η μητέρα του, θα εμφανιστούμε σε οποιοδήποτε μέσο μαζικής ενημέρωσης και παρακαλούμε αυτήν την απόφασή μας να τη σεβαστούν όλοι».

PLANET SPORTS