Basket League

Σάββας Καμπερίδης: «Είχαμε περισσότερες απουσίες από την ΑΕΚ, η φυσική παρουσία δεν σημαίνει κάτι»

Σάββας Καμπερίδης: Ο προπονητής του Άρη δεν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του.

27.03.2021 | 20:04

Ο Άρης δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη και γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ στο Παλέ και πλέον μπαίνει πάλι σε περιπέτειες. Ο Σάββας Καμπερίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι με βάση το πως έπαιξαν οι παίκτες του, ήταν σαν ο Άρης να είχε περισσότερες απουσίες από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, κέρδισε η ομάδα που έπρεπε. Πριν το παιχνίδι υπήρχε η πεποίθηση ότι επειδή είχε απουσίες η ΑΕΚ, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Η φυσική παρουσία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι εκεί. Ουσιαστικά εμείς είχαμε περισσότερες απουσίες από την ΑΕΚ. Ήμασταν πολύ στατικοί, οι ασίστ μας ήταν πολύ χαμηλά. Η ομάδα πρέπει να κάνει νίκες, αλλά αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι αν θέλουμε να έχουμε την εικόνα που είχαμε σε κάποια καλά παιχνίδια ή να έχουμε την εικόνα που είχαμε στο σημερινό παιχνίδι»

Για την κακή εικόνα της ομάδας που δείχνει αδιαφορία: «Ο τρόπος που πρέπει να προσεγγίζουμε τις προπονήσεις και τα παιχνίδια είναι κάτι που το συζητάμε κάθε μέρα. Προφανώς δεν έχουμε αντιληφθεί στο βαθμό που θα έπρεπε ότι ο καθένας ξεχωριστά δεν μπορεί να καταφέρει κάτι, ούτε την εικόνα που πρέπει να έχουμε για τον σύλλογο που εκπροσωπούμε».

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή