Serie A

Σάρι: «Η μεγαλύτερη χαρά η νίκη κόντρα στην Ρόμα»

Η Λάτσιο κατάφερε να κερδίσει την Μίλαν αλλά, σύμφωνα με τον Μαουρίσιο Σάρι, μεγαλύτερη χαρά πήρε όταν κέρδισαν την Ρόμα.

25.01.2023 | 12:30

Η Λάτσιο κέρδισε με 4-0 την Μίλαν και βρίσκεται στην 3η θέση της Serie A και στο -1 απο τη Μίλαν.

Ο Μαουρίσιο Σάρι στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σημαντική αυτή νίκη της ομάδας του, ενώ τόνισε οτι μεγαλύτερη χαρά πήρε όταν κέρδισαν την Ρόμα, παρά τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάρι:
Για τις ελπίδες τίτλου:

«Δεν είναι ιδέα, είναι όνειρο! Το σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα και όχι να σκεφτόμαστε τον μακροπρόθεσμο στόχο. Μερικές φορές το να είμαστε σταθεροί ήταν το ελάττωμά μας και πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα».
Για το άν ήταν η κορυφαία εμφάνιση της ομάδας:

«Σε τεχνικό-τακτικό επίπεδο ήταν ίσως η καλύτερη εμφάνιση από τότε που ήρθα, αλλά η μεγαλύτερη χαρά ήταν η νίκη στο ντέρμπι με τη Ρόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά και να σταματήσουμε να αφήνουμε βαθμούς στο δρόμο απέναντι σε αντιπάλους που στα χαρτιά είναι πιο αδύναμοι από εμάς».
Για τον αγώνα:

«Εκμεταλλευτήκαμε τις κινήσεις του Φελίπε για να ανοίξουμε τους χώρους ανάμεσα στους αμυντικούς της Μίλαν. Στο πρώτο ημίχρονο, μου άρεσε επίσης πολύ το build up από την άμυνα»
Για τη συνέχεια:

«Μόλις ο διαιτητής σφύριξε το τέλος μου ήρθε στο μυαλό ότι τώρα υπάρχει η Φιορεντίνα. Πρέπει να κρατήσουμε τις ισορροπίες για τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Μετά την ήττα στο Λέτσε ήμασταν η χειρότερη ομάδα στην Ιταλία, ενώ τώρα είμαστε η καλύτερη…».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή