Διεθνή

Σάουθαμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4 – Άνετη πρόκριση στα ημιτελικά για του «Πολίτες»

Η θεαματική Μάντσεστερ Σίτι, διέσυρε την Σαουθάμπτον, νικώντας την 4-1 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του FA Cup.

20.03.2022 | 19:44

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του FA Cup, διασύροντας με 4-1 την Σαουθάμπτον εκτός έδρας.

Η εικόνα του αγώνα:

Σε ένα εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο, η Σαουθάμπτον ήταν αυτή που είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Άρμστρονγκ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο 10ο λεπτό. Η Σίτι αφού δεν δέχθηκε γκολ κατάφερε να το πετύχει. Στο 12΄ ο Ζεσούς έδωσε ασίστ στον Στέλρινγκ, ο οποίος πλάσαρε για το 0-1 . Στο 27΄οι «Πολίτες» είχαν δοκάρι και στο 45+1 ο Ελιουνούσι έφερε το ματς στα ίσα.

Όσο χορταστικό ήταν το πρώτο ημίχρονο, άλλο τόσο ήταν το δεύτερο. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς και στο 61΄έκαναν το 1-2, χάρις σε εκτέλεση πέναλτι του Ντε Μπρόινε. Στο 75΄ο Φόντεν έκανε το 1-3 και ο Μαχρέζ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Γουόκερ Πίτερς, Στίβενς, Σαλισού, Λιβραμέντο, Α.Άρμστρονγκ (83’ Ντζενεπό), Ρομέου, Λονγκ (63’ Μπρόια), Γουόρντ Πράουζ, Α.Άρμστρονγκ (63’ Άνταμς)

 

Μάντσεστερ Σίτι: Στέφεν, Γουόκερ, Κανσέλο (82’ Ζιντσένκο), Λαπόρτ (82’ Ακέ), Στόουνς, Γκιντογκάν, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις, Ρόδρι (82’ Φερναντίνιο), Στέρλινγκ, Ζέσους (63’ Μαχρέζ)

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή