Σακελλαροπούλου: «Περήφανοι για τον Στέφανο και την Μαρία Σάκκαρη» [pic] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΣΠΟΡ | Σακελλαροπούλου: «Περήφανοι για τον Στέφανο και την Μαρία Σάκκαρη» [pic]

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ανάρτηση της στο twitter συνεχάρη τον Στάφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη για την πορεία τους στο Roland Garros.

O Στάφανος Τσιτσιπάς παρότι έχασε στον τελικό του Roland Garros από τον Τζόκοβις, σημείωσε την μεγαλύτερη επιτυχία στο ελληνικό τένις με την συμμετοχή του στον τελικό. Παράλληλα, το ίδιο έπραξε και η Μαρία Σάκκαρη, καθώς η συμμετοχή της στον ημιτελικό του αντίστοιχου τουρνουά των γυναικών, ήταν η πρώτη για Ελληνίδα.Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με ανάρτηση της στο twitter θέλησε να συγχαρεί τους δύο αθλητές για τις μεγάλες επιτυχίας τους, τόνισε ότι είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, και δήλωσε περήφανη για τα κατορθώματα τους.

«Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για τη συμμετοχή του στον τελικό του #rolandgarros, την πρώτη για αθλητή μας, αποτέλεσμα σπουδαίου ταλέντου και σκληρής δουλειάς. Είμαστε περήφανοι για τον Στέφανο και για τη Μαρία Σάκκαρη, που χαρίζουν μεγάλες στιγμές στον ελληνικό αθλητισμό!», ανέφερε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

PLANET SPORTS