Euro 2021

Ρωσία: Ανοίγει τα σύνορα της εν όψει Euro 2020

Θα επιτραπεί η είσοδος στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, στους κατόχους εισιτηρίων για τους αγώνες του Euro 2020 χωρίς να είναι αναγκαστική η βίζα, όπως ανέφερε σήμερα η οργανωτική επιτροπή της πόλης.

20.05.2021 | 20:29

Οι περιορισμοί που είχε επιβάλει λόγω του Covid η Ρωσία στο κομμάτι της εισόδου ξένων στην χώρα, είναι πολύ αυστηροί με την είσοδο να επιτρέπεται μόνο με όσες χώρες έχουν επανασυνδεθεί μέσω διεθνών πτήσεων. Ωστόσο όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της τοπικής οργάνωτικής επιτροπής Αλεξέι Σορόκιν, θα επιτραπεί να περάσουν τα σύνορα σε όσους έρχονται για να παρακολουθήσουν το τουρνουά.

Συγκεκριμένα ο Σορόκιν δήλωσε: «Στις δύσκολες συνθήκες, η κυκλοφορία των ανθρώπων έχει μειωθεί σοβαρά. Είχαμε συναντήσεις με τις ομοσπονδιακές αρχές και καταφέραμε να ανοίξουμε τα σύνορα σε όσους έρχονται στην Αγία Πετρούπολη για διακοπές, που συνδέονται με το ποδόσφαιρο αυτό το καλοκαίρι».

Πρόσθεσε επίσης ότι οι αξιωματούχοι του τουρνουά και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς ασφαλείας και τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

Να σημειωθεί πως στην Αγία Πετρούπολη, θα πραγματοποιηθούν επτά αγώνες, μέσα σε αυτούς και ένας προημιτελικός, ενώ η κάλυψη των θέσεων θα φτάσει το 50% της χωρητικότητας του γηπέδου.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή