Ρονάλντο: «Θέλω να μείνω στη Γιουνάιτεντ, δεν είναι για όλους αυτό που κάνω» (pic & vid)

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Εκπομπή Επικοινωνίας

overfm.gr | Premier League | Ρονάλντο – «Θέλω να μείνω στη Γιουνάιτεντ, δεν είναι για όλους αυτό που κάνω» [pic & vid]

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ μίλησε και για τη φυσική του κατάσταση.

Τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό, τον ήθελαν να «ψάχνετε» για να αναχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας στο «ESPN» τα διέψευσε και τόνισε πως δεν σκοπεύει να φύγει από τους «κόκκινους διάβολους».Όπως ξεκαθάρισε ο 36χρονος, είναι χαρούμενος στη Γιουνάιτεντ και θέλει να μείνει. Στη συνέχεια μίλησε για τη φυσική του κατάσταση, επισημαίνοντας ότι δεν είναι για όλους αυτό που κάνει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Η ζωή πρέπει να διαθέτει σημαντικές στιγμές για όλους, είτε καλές είτε κακές. Όλα είναι στο πρόγραμμα και όταν τα πράγματα στραβώνουν πρέπει να βρεις τρόπο να σηκωθείς στα πόδια σου. Είμαι χαρούμενος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλω να μείνω και θα δούμε τι θα συμβεί.

Ξέρω ότι το σώμα μου θα με κρατήσει επειδή το σέβομαι πάρα πολύ και το ακούω. Αισθάνομαι χαρούμενος που είμαι ένας ποδοσφαιριστής που έχει δείξει ότι η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Προσπαθώ να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο όσο παίζω και να αποδίδω καλά στο γήπεδο. Θα δούμε αν θα μπορώ να παίζω μέχρι τα 40, 41 ή 42. Αλλά ο σημαντικότερος στόχος μου είναι να απολαμβάνω τις στιγμές.

Για μένα, μια ικανότητα που έχω είναι η προσαρμογή. Είναι η πιο κατάλληλη λέξη για να περιγράψει έναν ποδοσφαιριστή που θέλει να έχει μεγάλη καριέρα. Έχω καταφέρει να φέρω ισορροπίες. Ξέρω να προσαρμόζω την ηλικία με τη φιλοσοφία, το σώμα και το μυαλό μου.

Επίσης, ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να διαβάζει το παιχνίδι. Η εμπειρία θα τον βοηθήσει. Και εγώ την έχω. Ξέρω πότε να πιέσω, αν δω ότι δεν θα αντέξω, δεν θα συνεχίσω. Αυτή όμως είναι κι η αφοσίωσή μου στο ποδόσφαιρο. Κάθε μέρα, βδομάδα, μήνα και χρόνο είμαι εδώ για να είμαι ανταγωνιστικός κόντρα σε παίκτες 20 χρονών. Γι’ αυτό είμαι περήφανος και θέλω να συνεχίσω. Είμαι επίσης περήφανος που λέτε ότι «ο Κριστιάνο παίζει στα 36, τα 37 του και διατηρεί το επίπεδο με το οποίο μας είχε συνηθίσει». Δεν είναι για όλους αυτό».

PLANET SPORTS