Διεθνή

Ρονάλντο – «Η Ρεάλ θα κατακτήσει το Champions League και η Ίντερ την Serie A»

O Ρονάλντο που κάποτε τρόμαζε κάθε αντίπαλη άμυνα προβλέπει πως η Ρεάλ θα κατακτήσει το Champions League και η Ίντερ την Serie A.

12.04.2022 | 17:19

Ο Ρονάλντο Ναζάριο έχει πρωταγωνιστήσει και σε εθνικό αλλά και σε διασυλλογικό επίπεδο στην καριέρα του. Ο εν λόγο παίκτης έχει πρωταγωνιστήσει σε Αϊντχόφεν, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Ρεάλ και Μίλαν όσων αφορά την Ευρώπη. Αυτή είναι μια καριέρα που θα ζήλευε ο κάθε ποδοσφαιριστής. Όμως ο Βραζιλιάνος δεν σταμάτησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο καθώς τώρα είναι πρόεδρος της Βαγιαδολίδ.

Ο Βραζιλιάνος δεν διστάζει να πει την γνώμη του όταν ερωτηθεί για κάτι. Ο ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός Sky του ζήτησε να προβλέψει ποια ομάδα θα κατακτήσει φέτος το «τρελό» πρωτάθλημα της Serie A. Εκείνος απάντησε πως η Ίντερ θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο φέτος. Επιπρόσθετα όταν ερωτήθηκε ποία ομάδα θα πάρει το φετινό Champions League αυτος απάντησε πως αυτή ομάδα θα είναι η Ρέαλ Μαδρίτης.

«Για το σκουντέτο γίνεται ωραία μάχη. Η Ίντερ παίζει καλύτερα αυτή τη στιγμή και πιστεύω, αλλά και ελπίζω, ότι θα είναι εκείνη που θα πάρει το πρωτάθλημα.

 

Στο Champions League η ομάδα που είναι το φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο είναι η Ρεάλ. Γνωρίζει άριστα αυτή τη διοργάνωση ενώ έχει και τον Αντσελότι στον πάγκο, που είναι από τους καλύτερους στον κόσμο». Μάλιστα ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε και στην εξαιρετική χρονιά που κάνει ο Μπενζεμά λέγοντας: «Ο Μπενζεμά αξίζει τη Χρυσή Μπάλα, το έχω πει εδώ και πολλά χρόνια και έχω δεχτεί κριτική αλλά το αξίζει, είναι ένας σπουδαίος επιθετικός».

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή