Champions League

Ροναλντίνιο – «Αφού μου αρέσει η Μπαρτσελόνα, είμαι με τη Λίβερπουλ»

Ο Ροναλντίνιο θα υποστηρίζει την Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ, επειδή είναι οπαδός των «Blaugrana».

14.05.2022 | 17:22

Ο «μάγος της μπάλας» Ροναλντίνιο, δήλωσε πως στον τελικό του Champions League, θα υποστηρίζει την Λίβερπουλ. Ο λόγος είναι προφανής, καθώς Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι «classico» που δύσκολα ξεχνιέται.

«Είναι δύο μεγάλες ομάδες που έχουν πολύ καλούς παίκτες. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Η Ρεάλ είναι πολύ καλή, αλλά αφού μου αρέσει πολύ η Μπαρτσελόνα, είμαι με τη Λίβερπουλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος σταρ

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις αποδοκιμασίες εις βάρος των παικτών της Παρί Σεν Ζερμέν και τις αλλαγές που φημολογούνται ότι θα κάνουν οι Παριζιάνοι:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι οι σπουδαίοι παίκτες είναι εκεί. Και θέλετε να τα αλλάξετε όλα; Τι θέλετε να έχετε, τους χειρότερους παίκτες στον κόσμο; Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να καταλάβουν αυτόν τον νέο τρόπο ζωής και να παίξουν ποδόσφαιρο. Και τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά σιγά.

Αυτή η προσαρμογή είναι φυσιολογική. Ο Νεϊμάρ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είχε αρκετούς τραυματισμούς φέτος, αλλά όταν είναι στο 100% είναι ένας πολύ ξεχωριστός παίκτης. Νεϊμάρ, Ντι Μαρία, Μέσι. Οι μεγάλοι παίκτες είναι μαζί. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με αυτό, με ποιον θα παίξεις;», τόνισε.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή