Serie A

Ρόμα-Σπέτσια 4-3: Ματσάρα με νικητές τους Ρωμαίους (vid)

Ρώμα νίκησε τη Σπέτσια σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.

23.01.2021 | 18:15

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στη Ρώμη ανάμεσα στη Ρόμα και τη Σπέτσια, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι «τζιαλορόσι» επικράτησαν με 4-3 σε ένα παιχνίδι που «έσπασε καρδιές» και έγινε λίγες μέρες μετά το ματς του Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες, που βρήκε νικήτρια τη Σπέτσια με σκορ 4-2.

Η Ρόμα άνοιξε το σκορ με τον Μπόρχα Μαγιοράλ στο 17’ και η Σπέτσια απάντησε άμεσα με τον Πίκολι στο 24’. Οι πρωτευουσιάνοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Μαγιοράλ στο 52’ και τον Κάρσντορπ στο 55’, αλλά η Σπέτσια βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει και πάλι με τον Φαρίας στο 59’ και τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε στο 90’

Εκεί που όλοι πίστεψαν πως η Σπέτσια θα κάνει και πάλι τη «ζημιά» στη Ρόμα, ο Πελεγκρίνι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων «λύτρωσε» την ομάδα του και της έδωσε το τρίποντο.

Η Ρόμα έφτασε τους 37 βαθμούς και είναι τρίτη, ενώ η Σπέτσια έμεινε στους 18 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ρόμα (Φονσέκα): Λόπεθ, Κουμπούλα, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ, Κάρσντορπ (81’ Πέρες), Βερετού, Βιγιάρ (67’ Κριστάντε), Σπινατσόλα, Πέρεθ (89’ Ντιαβαρά), Πελεγκρίνι, Μαγιοράλ

Σπέτσια (Ιταλιάνο): Προβεντέλ, Ντελ’όρκο(58’ Μπαστόνι), Τέρζι, Τσαμπό(80’ Έρλικ), Μαρκίτσα, Αγκουμέ, Εστεβές, Μαγκιόρε(58’ Ακαμπόρα), Γκιάσι(80’ Βέρντε), Φαρίας, Πίκολι(33’ Γκαλαμπίνοφ)

Δείτε εδώ το εντυπωσιακό φινάλε:

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή