La Liga

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη 2-2: Ματσάρα με κερδισμένη την… Ατλέτικο [vid]

Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία (2-2) και η Ατλέτικο Μαδρίτης παρέμεινε μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας.

10.05.2021 | 00:11

Η Σεβίλλη απέσπασε ισοπαλία (2-2) από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο» και έβαλε «φωτιά» στην κούρσα τίτλου της La Liga, με μεγάλη κερδισμένη την Ατλέτικο.

Οι Ανδαλουσιάνοι πήραν δύο φορές το προβάδισμα, αλλά η «Βασίλισσα» κατάφερε να ισοφαρίσει πρώτα με τον Μάρκο Ασένσιο και εν συνεχεία με αυτογκόλ του Ντιέγκο Κάρλος στις καθυστερήσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 22′, ο Νάβας από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα,ο Ράκιτιτς έκανε την κεφαλιά πάσα στον Φερνάντο και αυτός μετά από ντρίμπλα, σούταρε και και έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ζιντάν πέρασε στο παιχνίδι τον Ασένσιο και εκείνος τον δικαίωσε άμεσα, καθώς στο 67′ ο Ισπανός ισοφάρισε σε 1-1, βάζοντας και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στο 77′, υπήρξε αναμπουμπούλα στην περιοχή της Ρεάλ, ο Έντερ Μιλιτάο έκανε χέρι και έτσι καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Σεβίλλης, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ράκιτιτς, κάνοντας το 1-2.

Λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης, οι Μαδριλένοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με ένα τυχερό γκολ σε 2-2, ύστερα από κόντρα και αυτογκόλ του Ντιέγκο Κάρλος, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

 

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Οντριοθόλα, Μιλιτάο, Νάτσο, Μαρσέλο (66′ Γκουτιέρεθ), Μόντριτς (66′ Ασένσιο), Καζεμίρο, Κρόος, Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους (80′ Αζάρ)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπουνού, Νάβας, Κουντέ, Κάρλος, Ακούνια, Ράκιτιτς (88′ Τόρες), Φερνάντο, Χορδάν (84′ Γκούντελ), Σούσο (83′ Όσκαρ), Οκάμπος (88′ Ντε Γιονγκ), Γκόμες (57′ Εν Νεσιρί)

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή