La Liga

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Aλλαγή στον διαιτητή του αγώνα

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Λόγω τραυματισμού.

09.04.2021 | 12:32

Το Σάββατο 9/04 είναι προγραμματισμένο ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ευρώπης, αν όχι τo μεγαλύτερο. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα από τα πιο ενδιαφέρον clasico των τελευταίων ετών. Άλλωστε είναι πολύ πιθανό ο νικητής του αγώνα, να είναι και ο πρωταθλητής Ισπανίας στο τέλος της σεζόν.

Αρχικά στην αναμέτρηση είχε οριστεί ο έμπειρος και γνωστός για τις… αυστηρές αποφάσεις του Ματέο Λαόθ, ωστόσο όπως ενημέρωσε η ισπανική ομοσπονδία, ο έμπειρος διαιτητής έχει ένα μυϊκό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, κάτι που καθιστά την συμμετοχή του στον αγώνα αδύνατη. Με αυτόν τον τρόπο ο Λαόθ βγήκε από τον πίνακα του παιχνιδιού και την θέση του πήρε μια άλλη… παλιά καραβάνα στην Ισπανία, ο Χιλ Μανθανο.

Κάπως έτσι μια ημέρα πριν από την σέντρα στο σπουδαίο αυτό παιχνίδι, έγινε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, με ένα περίεργο και συνάμα ασυνήθιστο τρόπο, καθώς αποτελεί σπάνιο φαινόμενο διαιτητής να… τραυματιστεί πριν από ένα παιχνίδι. Ωστόσο φαίνεται πως αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, και μάλιστα σε ένα από τα τρία κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή