La Liga

Ρεάλ Μαδρίτης -Λεβάντε 1-2: Σπουδαία Λεβάντε «άλωσε» τη Μαδρίτη (vid)

H Λεβάντε πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

30.01.2021 | 19:27

Τεράστιο «διπλό» με σκορ 2-1 πήρε η Λεβάντε στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Βαλένθια έκανε την καλύτερή της φετινή εμφάνιση και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η Ρεάλ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 9’ λόγω αποβολής του Μιλιτάο.

Η Ρεάλ προηγήθηκε με γκολ του Ασένσιο στο 13’, αλλά οι ψυχωμένοι φιλοξενούμενοι γύρισαν το ματς με γκολ του Μοράλες στο 32’ και του Ρότζερ στο 78’. Μάλιστα, ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος είχε αστοχήσει σε πέναλτι στο 64’, το οποίο απέκρουσε ο Κουρτουά.

Με την ήττα αυτή η Ρεάλ παρέμεινε δεύτερη με 40 βαθμούς σε 20 ματς, αλλά περιμένει τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο για να δει αν θα παραμείνει εκεί. Η Λεβάντε ανέβηκε στους 26 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζιντάν): Κουρτουά, Οντριοθόλα, Μιλιτάο, Βαράν, Μεντί, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Αζάρ(60′ Βινίσιους), Ασένσιο(82′ Αρίμπας), Μπενζεμά(82′ Μαριάνο)

Λεβάντε (Λόπεθ): Φερνάντεθ, Μιραμόν, Ποστίγο, Ντουάρτε, Κλερκ, Ραντόχα, Μάλσα(60′ Ροτσίνα), Μελέρο, Μοράλες(76′ Γκόμες), Λεόν(60′ Μπάρντι), Ρότζερ

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα:

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή