Euroleague

Ρεάλ Μαδρίτης – Λάσο: «Δεν το πιστεύω»

O Πάμπλο Λάσο δήλωσε εντυπωσιασμένος με την πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας ότι αν κάποιος του έλεγε ότι θα ήταν πρώτη στην Ευρωλίγκα και θα έπαιρνε το supercup δεν θα το πίστευε.

26.11.2021 | 21:02

Ρεάλ Μαδρίτης – Λάσο: «Δεν το πιστεύω». Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στην σεζόν. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο μετά από 12 αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα είναι στην κορυφή της κατάταξης, όπως και στην Ισπανία, ενώ πήρε και το supercup. Ο τεχνικός της «βασίλισσας» σε δηλώσεις του τόνισε ότι αν του έλεγε κάποιος ότι θα βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση δεν θα το πίστευε. Ρεάλ Μαδρίτης – Λάσο: «Δεν το πιστεύω».

Αναλυτικά:

«Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Κερδίσαμε και τα τέσσερα δεκάλεπτα, που σημαίνει ότι ήμασταν πολύ συμπαγείς. Πιστεύω ότι υπήρχαν λεπτομέρειες στις οποίες κάναμε λάθη, ανόητες επιλογές, μερικά χαμένα επιθετικά ριμπάουντ. Aλλά σε γενικές γραμμές είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέσω της άμυνάς μας.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο γήπεδο για να παίξεις, αλλά όπως είπα, νομίζω ότι αν κάποιος μου έλεγε πριν από σεζόν που αυτή την στιγμή θα ήμασταν πρώτοι στο ισπανικό πρωτάθλημα, θα κατακτούσαμε το ισπανικό Super Cup και θα ήμασταν πρώτοι στην EuroLeague, δεν θα το πίστευα.

Πιστεύω ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης, αλλά προφανώς, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που δούλεψαν τα παιδιά μου και πώς ανταποκριθήκαμε στις διαφορετικές καταστάσεις που έχουμε αυτό το διάστημα. Λύσαμε το παιχνίδι μέσω της αμυντικής μας δουλειάς».

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή