RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Πυροβολισμοί με τραυματία στην Μπάνια Λούκα, «εμπλέκουν» τον Βράνιες!!

Ένα επεισόδιο, το οποίο είχε πυροβολισμούς και τραυματία έγινε στην Μπάντα Λούκα και ίσως εμπλέκεται σε αυτό και ο Όγκνιεν Βράνιες.

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στον οικισμό “Starčevica” της Μπάνια Λούκα. Αυτά είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα και εξετάζεται σοβαρά από την αστυνομία το ενδεχόμενο να σχετίζεται με τον καυγά που έγινε σε μπαρ της πόλης. Σε αυτόν μάλιστα ενεπλάκη και ο αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες.

Συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να είναι Νεμάνια Μιχάιλοβιτς Νέλε και θύμα ο Ντέγιαν Κόστις Ντέλα. Ο πρώτος μάλιστα είναι γνωστός στις αρχές για διάφορες εγκληματικές ενέργειες.

Έχει συλληφθεί στο παρελθόν για πυροβολισμό και τραυματισμό ατόμου στην Μπάνια Λούκα και επί της παρούσης εργάζεται ως security σε μπαρ στο κέντρο της Μπάνια Λούκα.

 

«Το πιθανότερο σενάριο είναι οι δυο τους να έδωσαν ραντεβού στον συγκεκριμένο δρόμο. Μόλις ο Ντέλα βγήκε από το αυτοκίνητο, ο Μιχάιλοβιτς, κατά πάσα πιθανότητα, έβγαλε αμέσως το όπλο και πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές εναντίον του. Μία σφαίρα χτύπησε τον Ντέλα στο πόδι και του προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό», αναφέρεται στο ρεπορτάζ, όπου τονίζεται πως μετά τον πυροβολισμό, ο Μιχάιλοβιτς τράπηκε σε φυγή και έκτοτε έχει χαθεί κάθε ίχνος του.

 

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, «κατά τη διάρκεια της έρευνας, ο Κόστιτς δεν συνεργάστηκε πλήρως με την αστυνομία, επομένως τους πήρε χρόνο για να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχεία σχετικά με το ποιος ήταν ο «υπεύθυνος» για τον τραυματισμό», για να συμπληρωθεί πως τις προηγούμενες μέρες η αστυνομία έκανε εκτεταμένη έρευνα επί της υποθέσεως και κατόπιν μιας πληροφορίας που έφτασε στις Αρχές και κατονόμαζε τον δράστη, βρέθηκαν και τα απαραίτητα στοιχεία που το επιβεβαίωσαν, με τις αρχές να προσπαθούν να βρουν τον δράστη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Μιχαΐλοβιτς δεν βρέθηκε στην διεύθυνση όπου διαμένει. Έτσι η αστυνομία ερεύνησε και άλλα πιθανά καταφύγια, όμως ακόμη παραμένει άφαντος. Πάντως εκτιμάται ότι δεν έχει φύγει από την χώρα. Εικάζεται ότι κρύβεται σε αχυρώνα στη Μπάνια Λούκα ή σε μια κοντινή πόλη με το ρεπορτάζ να εκτιμά οτι «μάλλον κρύφτηκε εκεί μέχρι να… ηρεμήσουν τα πνεύματα και είναι πιθανό να φοβάται την εκδίκηση της Ντέλα, οπότε προς το παρόν παραμένει άφαντος».

Εν συνεχεία στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι «ο Ντέλα τραυματίστηκε τη νύχτα μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας στον οικισμό Starcevica της Μπάνια Λούκα. Μετά από αυτό, νοσηλεύτηκε και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, αλλά εν συνεχεία αποχώρησε κατόπιν αιτήματός του για κατ’ οίκον θεραπεία» για να συμπληρωθεί πως «πηγή του Srpskainfo εξηγεί ότι οι επιθεωρητές προσπαθούν ακόμη να συγκεντρώσουν στοιχεία για το εάν αυτή η σύγκρουση μπορεί να συνδεθεί με το χαστούκι των Όγκνιεν Βράνιες και Σάσα Καϊκούτ στο κέντρο της Μπάνια Λούκα».

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και στο περιστατικό που σημειώθηκε στο «Jova Bar». Σε αυτό ήταν πρωταγωνιστής ένας δικός μας γνώριμος. Ο λόγος για τον στόπερ της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής μία κοπέλα παραπονέθηκε στο αγόρι της ότι ο Βράνιες την παρενοχλούσε και της δημιουργούσε προβλήματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής μία κοπέλα παραπονέθηκε στο αγόρι της ότι ο Βράνιες την παρενοχλούσε και της δημιουργούσε προβλήματα. Έτσι ο φίλος της κοπέλας έφθασε στο μαγαζί και ο ποδοσφαιριστής, Σάσα Καϊκούτ που ήταν στην παρέα του άσου της ΑΕΚ για να τον «γλιτώσει» και να αποφευχθούν περαιτέρω «συγκρούσεις», τηλεφώνησε στον Ντέγιαν Κόστιτς  με τον οποίο είχαν καλές σχέσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά κάλεσε ένα άλλο άτομο με το ίδιο, όμως, ψευδώνυμο.

 

Έτσι η παρέα του φίλου του κοπέλας από τη στιγμή που άκουσε για αυτή την κλήση, βρήκε σε ένα καφέ στο κέντρο της Μπάνια Λούκα και τον χαστούκισε μπροστά στους καλεσμένους. «Εφόσον είναι γνωστό ότι οι ποδοσφαιριστές κάλεσαν τον Κόστιτς και τραυματίστηκε στη Μπάνια Λούκα το ίδιο Σαββατοκύριακο, δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν υπάρχουν ακόμα αδιάσειστα στοιχεία που να το συσχετίζουν. Είναι επίσης γνωστό ότι ο Μιχαΐλοβιτς δεν ήταν στην παρέα που επιτέθηκε στον Καϊκούτ εκείνο το βράδυ», ανέφερε πηγή στην εφημερίδα.

 

Έτσι όπως εκτιμά η εφημερίδα, «αν ο Ντέλα συνεργαστεί περισσότερο με την αστυνομία στη συνέχιση της έρευνας, τότε υπάρχει πιθανότητα να διαλευκανθούν πλήρως αυτές οι συγκρούσεις» και στο τέλος γίνεται εκτενής αναφορά στο «ποιον» τόσο του φερόμενου ως δράστη όσο και του θύματος.

 


vstore.gr overfm
vstore workstationPLANET SPORTS