La Liga

Ψεκάστε, σκουπίστε τελειώσατε η Μπαρτσελόνα

Εντυπωσιακή η Μπαρτσελόνα συνέτριψε με 4-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Καμπ Νόου» και παρέμεινε στο -3 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

24.10.2022 | 00:00

Δεν είχε πρόβλημα η Μπαρτσελόνα να επικρατήσει της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 4-0 στο «Καμπ Νόου» και να παραμείνει στο -3 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Το παιχνίδι το καθάρισαν από το πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκαν με 3-0.

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 11′ με τον Ντεμπελέ να σουτάρει και ο Σίμον να διώχνει και στην εξέλιξη της φάσης ο Λεβαντόφσκι έκανε την σέντρα και ο πρώτος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 18′ ο Λεβαντόφσκι έκανε την πάσα για τον Ρομπέρτο και με σουτ αφού κόντραρε η μπαλα στον Μαρτίνεθ έκανε το 2-0.

Το κρεσέντο των «Καταλανών» συνεχίστηκε στο 22′ όταν ο Ντεμπελέ από δεξιά βρήκε τον Λεβαντόφσκι που με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-0. Στο 53′ ο Πέδρι είχε δοκάρι και στο 73′ ο Ντεμπελέ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Φεράν πετάχτηκε και με προβολή έκανε το τελικό 4-0.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ(Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Κουντέ (63’ Αλόνσο), Έρικ Γκαρσία, Μπαλντέ, Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ, Πέδρι (62’ Φεράν Τόρες), Γκάβι (35’ Κεσί), Λεβαντόφσκι (62’ Φάτι), Ντεμπελέ (77’ Πάμπλο Τόρε)

ΜΠΙΛΜΠΑΟ(Ερνέστο Βαλβέρδε): Σιμόν, Ντε Μαρκος (60’ Σάνσετ), Γιούρι, Μαρτίνεθ, Γεράι, Αντέρ (21’ Ντάνι Γκαρσία, 60’ Λέκουε), Βέσγα, Θάραγα (70’ Ραούλ Γκαρσία), Μπερενγκέρ, Ι.Ουίλιαμς (70’ Βενσεδόρ), Ν.Ουίλιαμς.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή