Διεθνή

Πρωταθλήτρια Γαλλίας η Βιλερμπάν, νίκησε 84-82 τη Μονακό (vid)

Η Βιλερμπάν υποδέχθηκε χθες (25/06) τη Μονακό στο game 5 των τελικών του Γαλλικού πρωταθλήματος και με σκορ 84-82 πήρε το πρωτάθλημα.

26.06.2022 | 10:06

Μεγάλο ραντεβού χθες βράδυ ανάμεσα σε Βιλερμπάν και Μονακό στο «Άστρομπαλ». Οι δύο ομάδες παίζανε ματς τελικό για το γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς φτάσανε σε game 5 με τη σειρά να είναι στο 2-2.

Μία αναμέτρηση που είχε έντονες στιγμές και ήταν ο ιδανικός τρόπος αγωνιστικά να κλείσει η χρονιά. Η Βιλερμπάν πήρε τη νίκη στην παράταση με 84-82 (75-75 η κανονική διάρκεια) αλλά το σκορ είχε πολλές διακυμάνσεις.

Στην πρώτη περίοδο, οι γηπεδούχοι νικούσαν με 26-13. Ένα double score που τους έκανε αφεντικό στην αναμέτρηση. Η Μονακό όμως, κατάφερε να κάνει ανατροπή στο σκορ και έφτασε λίγα λεπτά πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου να νικάει με 8 πόντους.

Η Βιλερμπάν ισοφάρισε στη λήξη του αγώνα με δίποντο σε 75-75 και στην παράταση πήρε τη νίκη με την οποία κέρδισε το τρίτο σερί πρωτάθλημα της.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Έλι Οκόμπο με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Εξαιρετική εμφάνιση έκανε και ο Γουίλιαμ Χάουαρντ με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ. Για τους Μονεγάσκους ξεχώρισε (ως συνήθως) ο Μάικ Τζέιμς με 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

 

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας  στο Facebook. στο Twitter. στο Instagram. στο Youtube. στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή