Πρίφτης Παναθηναϊκός: Ξένα μέσα συνδέουν τον τεχνικό της Ούνικς με το Τριφύλλι | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Basket League | Πρίφτης Παναθηναϊκός: Ξένα μέσα συνδέουν τον τεχνικό της Ούνικς με το Τριφύλλι

Νέα σύνδεση του Δημήτρη Πρίφτη με τον Παναθηναϊκό προέκυψε από ξένο δημοσιογράφο, ο οποίος τον θέλει να περιμένει στην γωνία για την δουλειά του Κάτας.

Ο Δημήτρης Πρίφτης πραγματοποίει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, με την συμμετοχή στους τελικούς του Eurocup και της βαλτικής λίγκας, ωστόσο δημοσιογράφος του εξωτερικού τον συνδέει εκ νέου με τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Οράσιο Κάουτσι, ο οποίος αφού σύνδεσε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς με την Παρτίζαν, ανέφερε ότι ο Πρίφτης έχει σταμπάρει την δουλειά του Κάτας στον Παναθηναϊκό.Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο Backdoor Podcast υπονόησε ότι η διοίκηση του Τριφυλλιού δεν είναι ικανοποιημένη από το έργο του Κάτας στην ομάδα, με τον Πρίφτη να έχει γνώση και να περιμένει στην γωνία. Φυσικά, όπως γνωρίζουμε ο τεχνικός της Ούνικς ήταν πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού και πριν την έλευση του Κάτας στην ομάδα, ωστόσο εκείνη την περίοδο δεν επιθυμούσε να αναλάβει τους Πράσινους.

Επίσης, ο ίδιος ο Πρίφτης σε δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι θα ήθελε να αναλάβει κάποια στιγμή τον Παναθηναϊκό, ωστόσο μετά την επιτυχία και την προοπτική συμμετοχής στην Ευρωλίγκα – χωρίς πίεση – με την Ούνικς, είναι άγνωστό ποιες είναι οι προθέσεις του αυτή την περίοδο.

PLANET SPORTS