Ligue 1

Ποτσετίνο – «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στο κόσμο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον συμπατριώτη του ο προπονητής του Λιονέλ Μέσι στη Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

07.02.2022 | 11:00

Ο Ποτσετίνο είδε την Παρί να διασύρει την περσινή πρωταθλήτρια Γαλλίας, Λιλ, με 5-1. Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε για 18 συνεχόμενο έτος και με το γκολ που σημείωσε κόντρα στους «Λιλουά» προσπέρασε τον Πελέ στα γκολ σε επίπεδο καριέρας.

Στο τέλος του αγώνα, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μέσι, χαρακτήρισε τον Αργεντινό καλύτερο παίκτη στον κόσμο, ενώ αναφέρθηκε στον χρόνο προσαρμογής που χρειάζεται κάθε παίκτης.

“Χωρίς αμφιβολία, ο Λίο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Όπως ο καθένας, χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί. Χρειάζεται χρόνο να αποκαταστήσει τη φυσική του κατάσταση, μετά από ένα μήνα χωρίς ποδόσφαιρο εξαιτίας του κορονοϊό. Είναι σημαντικό που ο Μέσι δείχνει τέτοια αφοσίωση” ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο Μέσι φέτος έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τους Παριζιάνους, έχει σκοράρει επτά γκολ, ενώ έχει μοιράσει έξι ασίστ.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή