Πώς ο Τριαντάφυλλος «έφαγε» τον Κόρομι | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | LIFESTYLE | Πώς ο Τριαντάφυλλος «έφαγε» τον Κόρομι

Το λάθος του Κόρομι που τον στέλνει εκτός Survivor!

ΠΡΟΣΟΧΗ, ακολουθεί Spoiler!



Φτάνοντας σιγά – σιγά στην τελική δεκάδα, οι παίκτες του Survivor έρχονται ολοένα και πιο κοντά στον στόχο τους που κακά τα ψέματα, για κάποιους πέρα από την εμπειρία, είναι και το έπαθλο του νικητή.

Ο πρώτος προτεινόμενος της εβδομάδας ήταν ο Γιώργος Κόρομι ο οποίος ψηφίστηκε από τους Τζέιμς, Νίκο και Μαριαλένα, γεγονός που φέρνει σε δύσκολη θέση τον δυναμικό παίκτη των μπλε.

Στην παραλία ο Κόρο όπως τον φωνάζουν συμπαίκτες και αντίπαλοι, είναι «πολυεργαλείο». Από την πρώτη στιγμή βοηθούσε σε όλες τις δουλειές, ενώ μαζί με τον Σάκη και τον Κώστα Παπαδόπουλο που έχει αποχωρήσει, αποτελούσαν τους ψαράδες της παρέας.

Ωστόσο, ένα λάθος που έκανε φαίνεται ότι τον έθεσε εκτός παιχνιδιού και μάλιστα από την πρώτη φορά που ήταν προτεινόμενος!

Η κόντρα που είχε ανοίξει με τον Τριαντάφυλλο στο παρελθόν και το μπούλινγκ που είχε κάνει στον γνωστό τραγουδιστή, του στοίχισε το εισιτήριο για την τελική δεκάδα, αφού βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο και ξεκουράζεται πριν να επιστρέψει στη χώρα μας.

Έτσι, ο Κόρομι μπαίνει στη λίστα με τους παίκτες που τα έβαλαν με τον Ντάφι κι έφαγαν τελικά τα μούτρα τους, αφού όπως έχει αποδειχτεί όποιος πήγε κόντρα στον Τριαντάφυλλο, τελικά πήγε και σπίτι του.

 

Ετικέτες:

PLANET SPORTS