Πορτογαλία-Γερμανία: Οι ενδεκάδες του αγώνα | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Euro2021 | Πορτογαλία-Γερμανία: Οι ενδεκάδες του αγώνα

Πορτογαλία και Γερμανία, θα αναμετρηθούν σε λίγες ώρες για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου, με τις ενδεκάδες του Φερνάντο Σάντος και του Γιοακίμ Λεβ να γίνονται γνωστές.

Με ένα 4-2-3-1 θα παρατάξει την ομάδα του ο Φερνάντο Σάντος απέναντι στους Γερμανούς, με τον Ρουί Πατρίσιο να είναι κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής Πορτογαλίας, Νέλσον Σεμέδο στο δεξί άκρο της άμυνας, Ρούμπεν Ντίας και Πέπε στο κέντρο της Άμυνα, ενώ στο αριστερό άκρο θα είναι ο Γκερέιρο.Στην μεσαία γραμμή Ντανίλο και Γουίλιαμ Καρβάλιο, θα είαι λίγο πιο πίσω από τους Μπερνάντο Σίλβα Μπρόυνο Φερνάντες και Ντιογκο Ζότα, ενώ στην κορυφή της επίθεση, θα είναι μόνος του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από την άλλη ο Γιόακιμ Λεβ θα κατεβάσει του Γερμανούς με ένα 3-4-3, με Νόιερ κάτω από τα δοκάρια, Ρίντιγκερ, Χούμελς και Γκιντέρ στην αμυντική τριάδα, μπροστά τους την τετράδα Κίμιχ Γκουντογκάν, Κρος και Γκόζενς.

Η επιθετική γραμμή της Εθνικής  Γερμανίας, θα αποτελείτε από τον Τόμας Μιούλερ να είναι δίπλα στον Χάβερτς, που θα βρίσκονται πίσω από τον Γκνάμπρι που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

PLANET SPORTS