Basket League

Πολύ κοντά σε συμφωνία Έβανς και Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός είναι ολοένα και πιο κοντά στον Τζέρεμι Έβανς, με τις δυο πλευρές να έχουν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα. Απομένουν λεπτομέρειες.

20.08.2021 | 21:49

Ο Τζέρεμι Έβανς βρήκε τρόπο και ομάδα να παραμείνει στην Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα, όπως έχει ακουστεί εδώ και μέρες, επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο δυναμικός φόργουορντ βρίσκεται σε συζητήσεις εδώ και αρκετές ημέρες με τους «πράσινους». Οι δυο πλευρές φαίνεται να έχουν ταύτιση απόψεων και ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί σημαντικά στις θέσεις των φόργουορντ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης, βάζει ένα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του ένα σημαντικό όπλο. Παράλληλα ο Έβανς, παραμένει στο υψηλό επίπεδο όπως επιθυμεί, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε ομάδα Ευρωλίγκας.

Ο Έβανς είναι ενήμερος για τις μέχρι τώρα κινήσεις του Παναθηναϊκού, καθώς παρακολουθεί τις εξελίξεις. Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Παναθηναϊκός προσθέτει δυναμική στο ποστ και στα ριμπάουντ. Ο Αμερικανός άσος αγωνίζεται τόσο στη θέση «4» όσο και στη θέση «5» και έχει πλούσια εμπειρία από την Ευρωλίγκα.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή