Πόλο

Πόλο ανδρών – Εύκολα ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο με 15-8

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αήττητη πορεία του πορεία του στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών. Επικράτησε εύκολα του Πανιωνίου με 15-8.

05.03.2022 | 16:12

Δε βρήκε αντίσταση ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πανιώνιο και διεύρυνε την αήττητη πορεία. Νίκησε με 15-8 για την τρίτη αγωνιστική της Β΄ φάσης της Α1 πόλο ανδρών.

Οι «Ερυθρόλευκοι», δε σήκωσαν το πόδι από το γκάζι στο πρώτο οκτάλεπτο. Πήραν από νωρίς διαφορά ασφαλείας με 5-1. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο περιόδων, οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμό και αυτό φάνηκε από τα σκορ. Συγκεκριμένα, το δεύτερο είχε επιμέρους σκορ 3-3 ενώ το τρίτο 2-2.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, οι «Πειραιώτες» ανέβασαν ξανά το ρυθμό και με το επιμέρους 5-2 έγραψαν το τελικό 15-8 υπέρ τους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας 2, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης 2, Φιλίποβιτς 2, Σύρμας, Μαθιόπουλος

Πανιώνιος (Κωνσταντίνος Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Κουκουλάς, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος 3, Μοσκόφ 3, Δήμου, Καπετανάκης, Καζάκος, Μοσχοβέλης, Μαυράκης

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή