ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πλήθος στοιχημάτων στο Game 4 της σειράς Ζενίτ-Μπαρτσελόνα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από τη Winmasters.

30.04.2021 | 17:26

Η Ζενίτ φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στη ‘Sibur Arena’, για τα playoffs της Euroleague. Οι Ρώσοι έκαναν break στην Βαρκελώνη, οι Καταλανοί απάντησαν στην Αγία Πετρούπολη και πήραν πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Η σειρά είναι στο 2-1 για την Μπαρτσελόνα και η Ζενίτ θα προσπαθήσει τουλάχιστον να στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς.

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων στην Ευρωλίγκα

Θα τσεκάρει το εισιτήριο του Final-4 η ομάδα του Γιασικεβίτσιους ή αυτή του Πασκουάλ θα δώσει συνέχεια στην αγωνία; Οι παίκτες της winmasters πάντως μπορούν να αισθάνονται ήσυχοι, έχοντας στην διάθεση τους πληθώρα στοιχηματικών επιλογών σε κορυφαίες αποδόσεις για ένα ακόμη μεγάλο μπασκετικό ραντεβού!

Εναλλακτικό χάντικαπ, o/u τελικό, περιθώριο νίκης, παράταση, περίοδος με το μεγαλύτερο σκορ, ημίχρονο/τελικό και σύνολο πόντων ομάδας είναι ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η winmasters για το 40λεπτο της ‘Sibur Arena’.

Η απόδοση του Κέβιν Πάνγκος είναι κομβικής σημασίας για τις ελπίδες της Ζενίτ στη σειρά, ενώ βαρόμετρο για την εικόνα της Μπαρτσελόνα είναι ο Νίκολα Μίροτιτς.

Double double, εύστοχες προσπάθειες σε τρίποντα, κλεψίματα και σύνολο πόντων/ριμπάουντ/ασίστ είναι μεταξύ άλλων οι στοιχηματικές επιλογές που διαθέτει η winmasters στις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις, για όλους τους πρωταγωνιστές της κρίσιμης αναμέτρησης στην Αγία Πετρούπολη!

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή