Διεθνή

«Πληρώνει για Ματέους Ρέις η Σπόρτινγκ»

Η Σπόρτινγκ είναι έτοιμη να πληρώσει όσο χρειαστεί στη Ρίο Άβε για την απόκτηση του μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού, Ματέους Ρέις.

23.11.2020 | 20:26

Ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ήταν ο Ματέους Ρέις. Οι «ερυθρόλευκοι», δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τον πορτογαλικό σύλλογο για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα εκείνη να μην ολοκληρωθεί ποτέ. Παρ’όλα αυτά, ο ίδιος βρίσκεται σταθερά στη λίστα με τα…«ψώνια» του Ολυμπιακού, ωστόσο φαίνεται πώς οι Πειραιώτες έχουν έναν μεγάλο αντίπαλο.

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα, η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Σπόρτινγκ επιθυμεί διακαώς την άμεση απόκτηση του παίκτη. Μάλιστα, ο σύλλογος δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι τον Γενάρη, όταν και ο ποδοσφαιριστής θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, επιχειρώντας να έρθει σε άμεση συμφωνία με την Ριό Άβε, πληρώνοντας όσο χρειαστεί για την απόκτησή του. Θυμίζουμε, ο Ρέις παραμένει στο «ψυγείο» από την αρχή της σεζόν, αφού μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής στον Ολυμπιακό, απέχει από κάθε αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του.

 

 

 

 

 

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή