NBA

Πιρς: «Για μένα ο Τέιτουμ είναι ο ΜVP της σεζόν ως τώρα»

Τον Τζέισον Τέιτουμ έδειξε ως MVP της σεζόν μέχρι στιγμής στο ΝΒΑ ο Πολ Πίρς.

21.11.2022 | 18:35

Η φετινή σεζόν του ΝΒΑ είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και οι παίκτες ακόμα βρίσκουν τα πατήματα τους. Ο Πολ Πιρς εξέφρασε την άποψη ότι ο Τζέισον Τέιτουμ είναι μέχρι στιγμής ο MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη στο μπάσκετ.

«Για εμένα ο Τζέισον Τέιτουμ είναι ο MVP της σεζόν έως τώρα. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ, παίζει επίσης εξαιρετικά και στην άμυνα. Ωστόσο, ο Εμπίντ μετά τους 59 πόντους που σημείωσε ξανά μπήκε στην συζήτηση. Έχει μέσο όρο 30 πόντους, 11 ριμπάουντ και οι Σίξερς έχουν ανέβει πολύ. Μετά θα πω τον Λούκα, ο οποίος είναι πολύ σταθερός με 33 πόντους μέσο όρο. Επίσης δεν μπορείς να αφήσεις έξω τον «Greek Freak», παίζει κάθε αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος του, και το θέμα είναι ότι και στα «άσχημα» βράδια του σου δίνει 28 και 11. Είναι νωρίς ακόμα, όμως θεωρώ πως ο Τέιτουμ έχει το πλεονέκτημα για τώρα», τόνισε ο MVP των τελικών του 2008.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή