Εθνικές Ομάδες

Πετρούτσι: «Μας κορόιδεψε ο Μπανκέρο»

Ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Ιταλίας, Τζιάνι Πετρούτσι, δήλωσε πως ο Πάολο Μπανκέρο τους κορόιδεψε καθώς επέλεξε την team USA.

26.06.2023 | 11:45

Ο Πάολο Μπανκέρο επέλεξε να αγωνιστεί με την Team USA και όχι με την Ιταλία και για αυτό τον λόγο ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Ιταλίας, Τζιάνι Πετρούτσι, θεωρεί πως τους κορόιδεψε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πετρούτσι:
«Όταν ο Μπανκέρο κατάλαβε την αξία που έχει στο NBA, το ρομαντικό κομμάτι έληξε. Ήταν στο Μιλάνο και παρά τις δεσμεύσεις των εκπροσώπων του να συναντηθούμε, απέφυγε να μιλήσει με τον Ποτσέκο. Η προδοσία είναι σκληρή λέξη. Αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό και προσωπικά είμαι έτοιμος για τέτοια πράγματα. Θεωρώ όμως ότι μας κορόιδεψε.»

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο Ντάριους Τόμπσον θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νατουραλιζέ της Ιταλίας στο MundoBasket 2023.

 

«Λείπουν μόνο μερικά έγγραφα. Πιστεύουμε ότι ο Ντάριους Τόμπσον θα βρίσκεται στην προετοιμασία στην Φολγκάρια στα τέλη Ιουλιου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αν τον καλέσει ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο», είπε ο Πετρούτσι.

 

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή