ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πετράλωνα: Τη βίασε επτά φορές – Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται καθώς παραμένει άφαντος σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας σε διαμέρισμα στα Κάτω Πετράλωνα.

21.06.2021 | 11:32

Σύμφωνα με την καταγγελία της 50χρονης, εκείνη καθάριζε πολυκατοικία – και όχι το διαμέρισμα του δράστη- στην οδό Συμμαχιδών, όταν ξαφνικά ο δράστης την τράβηξε με τη βία στο διαμέρισμά του, όπου την βίασε επανειλημμένα.

Η γυναίκα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου είχε διακομιστεί για την παροχή πρώτων βοηθειών.

«Χτυπούσε τη μητέρα του που ήταν επίσης καθαρίστρια»

Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας που βρήκε την κακοποιημένη καθαρίστρια «Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια» ανέφερε στον ΑΝΤ1.

Όπως ανέφερουν τα dikaiologitika.gr η ίδια έπειτα από επικοινωνία με το θύμα «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο. Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε».

«Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός».Μάλιστα η ίδια μάρτυρας αναφέρει ότι ο 35χρονος που καταγγέλλεται ως δράστης «έδερνε όλο τον καιρό τη μητέρα του» που τυχαίνει να είναι κι εκείνη καθαρίστρια.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή