ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε μπροστά στον πατέρα του ο Κώστας Καραμέρος

Ο 31χρονος άνδρας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, μπροστά στα μάτια του πατέρα του.

10.04.2021 | 17:52

Στο πένθος βυθίστηκε η Ηλεία, καθώς έφυγε από τη ζωή ακόμη ένας νέος άνθρωπος. Συγκεκριμένα, πέθανε ο 31χρονος Κώστας Καραμέρος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μπροστά στον πατέρα του, ο οποίος είναι σοκαρισμένος.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο πατέρας άκουσε τον γιο του να ψελλίζει «πέφτω», με τον νεαρό να «φεύγει» πρόωρα και αναπάντεχα. Ο Κώστας εργάζονταν μαζί με τον πατέρα του πριν συμβεί το κακό, στο εργαστήριο τους, κάνοντας κατασκευές λευκοσιδηρουργίας, αφού και στο κέντρο της Αμαλιάδας διατηρούν κατάστημα με διάφορα είδη.

«Η ζωή είναι σαν το καρδιογράφημα. Έχει τα πάνω της και τα κάτω της… Κανείς όμως δεν θέλει να δει μια ευθεία γραμμή στο καρδιογράφημά του!», αυτά ήταν τα λόγια που είχε γράψει στο προφίλ του στο facebook ο άτυχος νεαρός.

Το κακό συνέβη λίγο μετά τις 4:30. Οι δύο άνδρες εργάζονταν μαζί, όταν ο άτυχος Κώστας έπεσε ξαφνικά στο έδαφος λίγο έξω από το εργαστήριο. Έντρομος ο πατέρας του, προσπαθούσε να τον συνεφέρει, ενώ καλούσε σε βοήθεια. Μόλις έφτασε το ασθενοφόρο οι διασώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Το ίδιο προσπάθησαν και οι γιατροί στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, αλλά ούτε αυτή κατάφεραν το «θαύμα».

Έξω από Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, συγγενείς και φίλοι περίμεναν μήπως ακούσουν κάτι, μήπως δεν συνέβαινε αυτό που φοβόντουσαν… Μόλις ο γιατρός βγήκε να τους μιλήσει, κατάλαβαν ότι ο άτυχος Κώστας είχε «φύγει».

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Κώστας κατά την χθεσινή ημέρα ήταν χαμογελαστός, είχε μεγάλη διάθεση, μια ενέργεια, και τίποτα δεν προμήνυε τι θα ακολουθούσε αργότερα, εκεί με τον πατέρα του. Ο 31χρονος έπαιζε ποδόσφαιρο παλιότερα σε τοπικές κατηγορίες και αγαπούσε το ψαροτούφεκο.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή