ΣΠΟΡ

Περβολαράκης: Έχασε στον τελικό του διπλού στο Μπαχρέιν

Ο Έλληνας άσος μαζί με τον παρτενέρ του Αυστριακό Νόικριστ, ηττήθηκαν στον τελικό του Challenger τουρνουά με (7-5, 6-7, 10-8) από τους Πορτογάλους Νούνο Μπόρζες και Φρανσίσκο Καρμπάλ.

28.11.2021 | 11:53

Δεν τα κατάφεραν οι Μιχάλης Περβολαράκης και Μαξιμίλιαν Νόικριστ στον τελικό του διπλού στο Challenger τουρνουά του Μπαχρέιν, καθώς ηττήθηκαν στο σούπερ τάι μπρέικ (7-5, 6-7, 10-8) από τους Πορτογάλους Νούνο Μπόρζες και Φρανσίσκο Καρμπάλ, έπειτα από έναν αγώνα διάρκειας 1 ώρας και 44 λεπτών.

Το ελληνοαυστριακό δίδυμο δυσκολεύτηκε αρκετά από το εντυπωσιακό σερβίς των Πορτογάλων οι οποίοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 84% (47/56) κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς και 71% (12/17) στο δεύτερο. Ενδεικτικό είναι ότι οι Περβολαράκης και Νόικριστ δεν κατάφεραν να φτάσουν σε μπρέικ πόιντ στον αγώνα, ενώ πήραν από το αντίπαλο σερβίς μόλις 14 πόντους (14/73).

Το ματς

Στο πρώτο σετ ο Περβολαράκης και ο συμπαίκτης του δέχθηκαν το μπρέικ στο κρίσιμο 11ο γκέιμ, με τους Πορτογάλους να παίρνουν το προβάδισμα με 6-5 και στη συνέχεια με ένα εύκολο hold να «κλείνουν» το σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ τα δύο ζευγάρια έκαναν εκπληκτική δουλειά από τη θέση του σερβίς το οποίο και οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ εκεί όπου Περβολαράκης και Νόικριστ προηγήθηκαν με 5/3, με τους Πορτογάλους να ισοφαρίζουν σε 5/5, αλλά με δύο σερί πόντους το σετ πήγε στο ελληνοαυστριακό δίδυμο ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Τα πάντα έτσι έμελλε να κριθούν στο σούπερ τάι μπρέικ. Εκεί Μπόρζες και Καρμπάλ ξέφυγαν σ’ έναν πολύ κρίσιμο σημείο αυξάνοντας τη διαφορά από το 4-3 σε 8-5 για να «κλείσουν» το παιχνίδι λίγο αργότερα με 10-8 κατακτώντας παράλληλα τον τίτλο.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή