Περιστέρι: Κρούσμα κορονοϊού σε αθλητή | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over the Chessboard - Χρήστος Πιλάλης

overfm.gr | Basket League | Περιστέρι: Κρούσμα κορονοϊού σε αθλητή

Οι έλεγχοι στο Περιστέρι έδειξαν ένα κρούσμα Covid-19.

Όπως έγινε επίσημα γνωστό, βρέθηκε κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα του Περιστερίου.



Περιστέρι: Κρούσμα κορονοϊού σε αθλητή

«Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην ΚΑΕ Περιστέρι Vitabiotics διαγνώστηκε ένα κρούσμα κορονοϊού σε αθλητή της ομάδας. Η ομάδα της Περιστερίου Vitabiotics βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ», αναφέρει η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ.

Υπενθυμίζεται πως αυτό δεν ήταν το πρώτο κρούσμα στην ομάδα. H έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού δεν θα μπορούσε να μην χτυπήσει και τις ομάδες μπάσκετ. Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίστηκε αν πρόκειται για παίκτη ή μέλος του σταφ, ωστόσο τονίζεται ότι τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
«Η ΚΑΕ Περιστέρι Vitabiotics ανακοινώνει, ότι σε προγραμματισμένο έλεγχο ανίχνευσης για Covid-19, μέλος της Ομάδας μας διεγνώσθη θετικός. Η κατάστασή του παρακολουθείται από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας. Παράλληλα έχουν ενημερωθεί οι αρχές και ακολουθούνται όλα όσα προβλέπονται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ», είχε ανακοινώσει η ΚΑΕ.

PLANET SPORTS