Premier League

Πέρασε στον τελικό του Λιγκ Καπ μετά από 24 χρόνια η Νιουκάστλ

Η Νιουκάστλ επιβλήθηκε και στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» της Σαουθάμπτον με 2-1 και πέρασε στον τελικό του Λιγκ Καπ μετά από 24 χρόνια.

01.02.2023 | 00:00

Μετά από 24 χρόνια η Νιουκάστλ θα μετάσχει σε τελικό Λιγκ Καπ και για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα καθώς επικράτησε και στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» της Σαουθάμπτον με 2-1 και θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο 3ο λεπτό ο Γουίλσον πλάσαρε άστοχα από ιδανική θέση αλλά στο 5’ ο Τρίπιερ πάσαρε στον Λόνγκσταφ που με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Ο σκόρερ της αναμέτρησης σούταρε εκατοστά άουτ τρια λεπτά αργότερα και στο 21′ οι «καρακάξες» συνδυάστηκαν ωραία με τον Αλμιρόν να πασάρει στον Λόνγκσταφ για το 2-0.

Στο 30′ ο Γουίλοκ έκανε το λάθος και ο Άνταμς με μακρινό σουτ μείωσε σε 2-1 για τους «Άγιους»  Στο 75ο λεπτό ο Μπαζουνού έσωσε μετά από νέο σουτ του Λόνγκσταφ ενώ στο 79’ το πλασέ του Γκιμαράες πέρασε μόλις άουτ ενώ ο τελευταίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα τρία λεπτά αργότερα.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πόουπ, Τρίπιερ, Μπερν, Σερ, Μπότμαν, Γκιμαράες, Γουίλοκ (59’ Σεν Μαξιμέν), Λόνγκσταφ, Ζοέλιντον, Αλμιρόν (59’ Μέρφι), Γουίλσον (59’ Ισάκ, 90+5′ Λασέλς))

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπαζουνού, Μπρι, Λιάνκο (46’ Περό), Σαλισού (82’ Μαρά), Μπεντνάρεκ, Γουόκερ Πίτερς (35’ Εντόζι), Ντιαλό (77’ Αριμπό), Γουόρντ Πράουζ, Αλκαράς (46’ Λάβια), Άνταμς, Α.Άρμστρονγκ

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή