Champions League

Πελεγκρίνι – «Ο Μανωλάς έλεγε ότι θα φάμε 4 γκολ από τη Μπαρτσελόνα»

Ο Κώστας Μανωλάς δεν πίστευε, ότι μπορούσαν να καταφέρουν την απίστευτη ανατροπή που έκαναν, κόντρα στην Μπαρτσελόνα το 2018.

11.12.2021 | 15:15

Μια από τις καλύτερες ανατροπές στην ιστορία του Champions League. Είχε σημειωθεί τον Απρίλη του 2018, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Μανωλά. Η Ρόμα κατάφερε να επικρατήσει της Μπαρτσελόνα με 3-0 στο «Ολίμπικο» και να είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Για να το καταφέρει αυτό χρειάστηκε, ο τότε παίκτης των «τζιλαρόσι». Να σκοράρει με κεφαλιά στο 82ο λεπτό γράφοντας το τελικό 3-0, ανατρέποντας το 4-1 του πρώτου αγώνα και να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του. 

Όπως αποκάλυψε ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, λίγες ώρες πριν το αγώνα. Ο Έλληνας αμυντικός ήταν ο μόνος που δεν πίστευε ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει. 

«Όλοι στην ομάδα σκεφτόμασταν ότι μπορούσαμε να νικήσουμε και μόνο ο Μανωλάς έλεγε το αντίθετο. Έλεγε ότι θα φάμε 4 γκολ από τη Μπαρτσελόνα. Πάντα αυτό έκανε, έλεγε το αντίθετο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πελεγκρίνι στο «PlayersTribune». 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή