Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Κατεβαίνει αποδεκατισμένος με ΑΕΚ

Με μόλις 18 ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.Πολλοί παίκτες των Ηπειρωτών είναι εκτός με πρόβλημα τραυματισμού.

10.05.2022 | 17:22

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενείται την Τετάρτη από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (11/5,19:30). Αρκετοί παίκτες του Ηρακλή Μεταξά βρίσκονται εκτός με προβλήματα τραυματισμών. Η αναμέτρηση έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο από την πλευρά των γηπεδούχων, μιας και η Ένωση κυνηγά μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Άρη την Ευρωπαϊκή έξοδο.

 

Αρχής γενομένης από τον Πίρσμαν που έχει θλάση στον προσαγωγό. Ο Γκαρντάφσκι υπέστη τράβηγμα. Ο Ντομίνγκες έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο. Ρήξη μηνίσκου έπαθε ο Μορέιρα. Εκτός ο Ποζάνσκι με σύσπαση στον τετρακέφαλο και ο Κόντε με θλάση. Ο Ισπανός φορ δεν είναι 100% έτοιμος μετά τη θλάση που υπέστη. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι παρόν στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (14/5,20:00).

 

Στην αποστολή του ΠΑΣ είναι οι Λοντίγκιν, Αθανασίου, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Στάνκο, Σιόντης, Κύρκος, Ρίζος, Λιάσος, Μπρένερ, Σνάιντερ, Λώλης, Μίνα, Περέα.

 

 

 

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή