Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Η αποστολή για το ματς με τον Ιωνικό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ιωνικό για την 3η αγωνιστική της Super League, με τον Ηρακλή Μεταξά να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας.

22.09.2021 | 16:54

Εξαιρετικό είναι το ξεκίνημα που έχει κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Μετά από δύο αγωνιστικές ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Μετά το εντυπωσικό διπλό στην Τούμπα και τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξύ ολοκλήρωσε το πρωί της Τετάρτης (22/9) την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ιωνικό για την 3η αγωνιστική της Super League. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση.

Όπως είναι φυσικό, εκτός αυτής είναι ο Πέδρο Κόντε, που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:

Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πέερσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Μίνα, Γκαρντάβσκι, Λιάσος, Μπρένερ, Σνέιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μιλιντσεάνου, Περέα.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή