Super League 1

ΠΑΣ-Ατρόμητος – Για την εξάδα οι Γιαννιώτες, για τη νέα αρχή οι Περιστεριώτες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Ατρόμητο (19:30) με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη εξάδα, αντίθετα οι Περιστεριώτες θέλουν να κάνουν νέα αρχή με τον Κρις Κόουλμαν στον πάγκο τους.

16.01.2022 | 09:48

Κόντρα στα προβλήματα και με στόχο τη νίκη, που θα τον διατηρήσει στην πρώτη εξάδα. O ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Ατρόμητο στους «Ζωσιμάδες», για την 18η αγωνιστική της Super League 1 (19:30, Novasports Prime).

Οι Ηπειρώτες καλούνται για άλλη μια φορά, να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους και να πάρουν τους τρεις βαθμός, που θα τους διατηρήσουν στην εξάδα. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά είναι στην τέταρτη θέση, πέντε βαθμούς πάνω από τον Άρη και συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία.

Μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική, λίγο έλειψε να «ζευγαρώσει» τις νίκες της μέσα στο 2022. Όμως ισοφαρίστηκε στο τέλος της αναμέτρησης στο Ηράκλειο, με αυτογκόλ του Εραμούσπε. Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία για τους Ηπειρώτες μετά από οκτώ αγώνες, όπου έχουν πέντε νίκες και τρεις ήττες, ενώ οι τέσσερις τελευταίες ισοπαλίες του είναι με 1-1.

Από την άλλη, με τον «αέρα» του ντεμπούτου Κρις Κόουλμαν στον πάγκο, ο Ατρόμητος φιλοδοξεί να κάνει μια νέα αρχή. Οι Περιστεριώτες έχουν να αντιμετωπίσουν και την αγωνιστική «απραξία». Η τελευταία φορά που έδωσαν επίσημο παιχνίδι ήταν στις 18 Δεκεμβρίου, όταν και έχασαν από τον Παναιτωλικό. Οι αγώνες του Ατρόμητου με το Βόλο και τον Άρη αναβλήθηκαν, ενώ με τη χθεσινή του ισοπαλία ο Απόλλων τον «έπιασε» στους 9 βαθμούς.

Το «έργο» του Ουαλού προπονητή, είναι δύσκολο. Η ομάδα του εκτός έδρας δεν έχει κερδίσει ακόμα, ενώ έχει πάρει δύο βαθμούς, από Ολυμπιακό και Λαμία. Επίσης, έχει χάσει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή