Serie A

Πάρμα – Μίλαν 1-3: Σημαντικό διπλό, παρά την αποβολή Ιμπραΐμοβιτς [vid]

Η Μίλαν πήρε μια σημαντική νίκη μέσα στην Πάρμα με 3-1, στην προσπάθεια που κάνει να μειώσει την απόσταση από την κορυφή της Serie A.

10.04.2021 | 21:55

Η Μίλαν νίκησε 3-1 μέσα στην έδρα της Πάρμα και έμεινε στο κατόπι στης Ίντερ, παρά το γεγονός ότι έκανε τα εύκολα, δύσκολα. Η ομάδα του Μιλάνου προηγήθηκε 2-0 μέσα στην έδρα της αντιπάλου της, αλλά η αποβολή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ζόρισε τους «ροσονέρι», μέχρι τη στιγμή που ο Λεάο σκόραρε στο φινάλε και «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του.

Ο Ιμπρα πριν αποβληθεί είχε προλάβει να δώσει ωραία ασίστ στον Ρέμπιτς που άνοιξε το σκορ (8′) με δυνατό σουτ, ενώ ο Κεσιέ με πλασέ (44′) έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Μίλαν.

Ο Γκαλιόλο λίγο μετά την αποβολή του Σουηδού επιθετικού (66′) μείωσε, με τον Ράφαελ Λεάο να μπαίνει αλλαγή και να χτυπάει σε αντεπίθεση στην τελευταία φάση του ματς (90’+4′), διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Δείτε τα highlights τους αγώνα: 

 

Συνθέσεις:

Πάρμα (Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα): Ζέπε, Κόντι (85′ Τραορέ), Μπάνι, Γκαλιόλο, Πετσέλα (74′ Μπούσι), Κούτσκα, Κούρτιτς, Ερνάνι (61′ Γκράσι), Πελέ, Ζερβίνιο (46′ Κορνέλιους), Μαν

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κιέρ, Τομόρι, Ερναντές, Καλουλού (78′ Γκάμπια),Κεσί, Μπενασέρ (72′ Μεϊτέ), Τσλαχάνογλου (77′ Κρούνιτς), Σαλεμάκερς (72′ Νταλότ), Ιμπραΐμοβιτς, Ρέμπιτς (84′ Λεάο).

 

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή