Ligue 1

Παρί Σεν Ζερμέν – Κινείται για Νούνο Μέντες

Πολύ κοντά στους πρωταθλητές Γαλλίας, φαίνεται πως βρίσκεται ο φού η Παρί θα διαπραγματευτεί με τη Σπόρτινγκ για την ενεργοποίηση της ρήτρας των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

04.03.2022 | 15:15

Ο Νούνο Μέντες μένει Παρίσι! Και όλα αυτά καθώς όπως όλα δείχνουν, η επίσημη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν θα γίνει κανονικά το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Παρί θα συζητήσει με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Θέμα, η ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του παίκτη που φτάνει το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ. Επιβεβαιώνεται έτσι η σχετική φημολογία που υπήρχε για τη συγκερκιμένη κίνηση. Ακόμη λέγεται ότι ο Μέντες έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο διαρκείας με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο 19χρονος Πορτογάλος μπακ -δανεικός από τη Σπόρτινγκ- από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε κερδίζοντας κατά κράτος τη μάχη στο αριστερό άκρο της άμυνας της Παρί. Αυτό του έδωσε προβάδισμα έναντι των Μπερνάτ και Νταλό. Ο Μέντες μετράει συνολικά φέτος 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει μοιράσει και έξι ασίστ.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή