Super League 1

ΠΑΟΚ-Βόλος 4-4 – Aπίστευτη ανατροπή στην Τούμπα!

Σε ένα τρομερό παιχνίδι, ο Βόλος, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον ΠΑΟΚ με 4-1, κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στην Τούμπα.

17.10.2021 | 18:18

Αγγλία γίναμε! Αυτός ο Βόλος είναι ικανός για όλα! Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ έκανε εντυπωσιακή ανατροπή στην Τούμπα παίρνοντας ισοπαλία, 4-4, από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έχοντας επιστρέψει από το 4-1!

Οι Θεσσαλονικείς ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος αλλά αγνώριστοι στο δεύτερο, ενώ είδαν τον Βιεϊρίνια να χάνει πέναλτι με το σκορ στο 4-3. Βολιώτες πήραν έναν τρελό βαθμό στην Τούμπα με 4-4. Προηγήθηκαν, βρέθηκαν στο ημίχρονο πίσω με 4-1 και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Έχασε πέναλτι ο Βιεϊρίνια στο 4-3!

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με τον Πασχαλάκη στο τέρμα, δεξί μπακ ο Τέιλορ, αριστερό ο Βιεϊρίνια και στόπερ τους Βαρέλα, Μιχαηλίδη. Στα χαφ Εσίτι, Σβαμπ, δεξιά ο Ζίβκοβιτς, αριστερά ο Μπίσεσβαρ και ο Αουγκούστο πίσω από τον Άκπομ.

Ο Βόλος είχε τον Κλέιμαν στο τέρμα, δεξί μπακ ο Πουρίτα κι αριστερό ο Φεράρι. Στόπερ οι  Ρομέρο, Γκρίλο, στα χαφ οι Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, στα άκρα οι Ρεγκατέν, Μπαρτόλο και στην κορυφή ο Φαν Βέερτ.

Αιφνιδίασε ο Βόλος

Ο Βόλος στο 14’ αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ. Ο Ρεγκατέν έκανε τη σέντρα, ο Μπαρτόλο δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά, ο Σβαμπ έκανε κακή εκτίμηση, ο Μπαρτόλο τσίμπησε τη μπάλα, η οποία έφτασε στον Φαν Βέερτ κι αυτός στο ύψος του πέναλτι με αριστερό σουτ νίκησε τον Πασχαλάκη για το 0-1.

Ευκαιρία για το 0-2!

Στο 18’ ο Βόλος άγγιξε το 0-2. Ο Πουρίτα πέρασε Μπίσεσβαρ και Βιεϊρίνια και βγήκε τετ α τετ με τον Πασχαλάκη από δεξιά, αλλά σούταρε λίγο άουτ.

Στο 20’ κάθετη του Αoυγκούστο στον Άκπομ, αυτός γύρισε στον Σβαμπ, ο οποίος δεν πρόλαβε να εκτελέσει.

Καταιγίδα ο ΠΑΟΚ και 4-1!

Στο 24΄μπαλιά του Ζίβκοβιτς στον Άκπομ, η προβολή του κόντραρε στον Γκρίλο κι έφυγε κόρνερ.

Ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μιχαηλίδης έκανε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Γκρίλο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1!

Στο 27’ κόρνερ του Ζίβκοβιτς, η κεφαλιά του Σβαμπ κατέληξε στα χέρια του Κλέιμαν.

Στο 30’ ο ΠΑΟΚ έκρυψε τη μπάλα με Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ. Ο τελευταίος εκτέλεσε, ο Κλέιμαν απέκρουσε. Στη συνέχεια, ο Βιεϊρίνια αντί να εκτελέσει, έδωσε έτοιμο γκολ στον Άκπομ, ο οποίος σημείωσε το 2-1.

Ο ΠΑΟΚ πλέον ξεσπούσε και στο 32’ μπαλιά του Μιχαηλίδη, ο Μπίσεσβαρ έφυγε από αριστερά, γύρισε τη μπάλα, η οποία έφτασε δεξιά στο Ζίβκοβιτς κι αυτός με αριστερό σουτ εκτέλεσε τον Κλέιμαν για το 3-1.

Στο 35’ σουτ του Μπαριέντος μπλόκαρε ο Πασχαλάκης. Στο 41’ σέντρα του Μπίσεσβαρ την κεφαλιά του Άκπομ, απέκρουσε με τα πόδια ο Κλέιμαν.

Στο 42’ έγινε το 4-1. Ο Σβαμπ έδωσε στον Μπίσεσβαρ, αυτός στον Αουγκούστο ο οποίος γύρισε από αριστερά στον Ζίβκοβιτς, που με αριστερό πλασέ σημείωσε το 4-1.

Θρίλερ ο Βόλος!

Ο ΠΑΟΚ επαναπαύτηκε και ο Βόλος έκανε το ματς θρίλερ. Στο 54’ μπαλιά του Ρομέρο, ο Μπαρτόλο έφυγε στην πλάτη των Τέιλορ, Βαρέλα και με αριστερό σουτ εκτέλεσε τον Πασχαλάκη για το 4-2.

Στο 56’ ο Μπίσεσβαρ, έβγαλε τρομερή μπαλιά στον Αουγκούστο με τακουνάκι, ο Βραζιλιάνος βγήκε τετ α τετ με τον Κλέιμαν, αλλά το αριστερό πλασέ έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 62’ έγινε το 4-3. Ο Ρεγκατέν έδωσε στον Μπαριέντος, αυτός έκανε γλυκιά σέντρα και ο Ροσέρο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Πασχαλάκη για το 4-3!

Στο επόμενο λεπτό, ο Άκπομ βρέθηκε απέναντι από τον Κέιμαν κι εκτέλεσε με το αριστερό, αλλά ο τερματοφύλακας του Βόλου απομάκρυνε εντυπωσιακά.

Έχασε πέναλτι ο Βιεϊρίνια!

Στο 80’ ο ΠΑΟΚ έχασε τεράστια ευκαιρία να δώσει τέλος στην αγωνία. Ο Ροντρίγκο γύρισε από δεξιά, ο Τσοκάνης βρήκε με το γόνατο τον Άκπομ κι ο Καραντώνης έδωσε το πέναλτι. Ο Βιεϊρίνια ανέλαβε την εκτέλεση και ο Κλέιμαν απέκρουσε στη δεξιά γωνία!

Ισοφάρισε ο Βόλος!

Οι Θεσσαλονικείς δεν έκαναν το 5-3. Στο 82’ έγινε το 4-4 από τον Ρινέρ, ο οποίος πήρε στο 79′ τη θέση του Τσοκάνη που έκανε το πέναλτι! Ο Φεράρι σέντραρε από αριστερά και ο Ρινέρ στην καρδιά της άμυνας αφύλακτος έκανε το 4-4!

Ο ΠΑΟΚ πλέον βγήκε στην επίθεση, αλλά ο Κλέιμαν στο 86′ νίκησε τον Σφιντέρσκι και στο 88′ τον Βιεϊρίνια.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ (71’ Ροντρίγκο), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Σβαμπ (71’ Ελ Καντουρί), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (83′ Μίτριτσα), Μπίσεσβαρ (88′ Μουργκ), Άκπομ (83’ Σφιντέρσκι).

 

Βόλος (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα (56’ Ροσέρο), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης (79′ Ρινέρ), Μπαριέντος (79’ Νίνης), Φερνάντες (92′ Γκουλέν), Ρεγκατέν, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή